Mäklarringen karriär

Nyetablering och rekrytering

Välkommen till Mäklarringen, en av Sveriges största och äldsta fastighetsmäklarkedjor. Vi kan även stoltsera med att vara en av de största kedjorna på utlandsbostäder.

Mäklarringen är en medlemsägd kedja som drivs i franchiseliknande former med ett 40-tal kontor runt om i Sverige och utlandskontor i Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Vi framhäver gärna att det är våra kontorsägare som äger hela kedjan och varumärket Mäklarringen, vilket innebär att vi till skillnad från ett franchisekoncept inte har ett enskilt vinstintresse på huvudkontoret. Huvudkontorets enda ekonomiska intresse är att återinvestera våra intäkter och vinster för att utveckla kedjan och dess verksamhet.

Vår låga personalomsättning och höga lojalitet bland kontorsägarna är något som vittnar om detta. En familjär atmosfär med vinnaranda och stark intern lojalitet är vad du blir en del av som anställd eller ägare i Mäklarringen.

Hjärta & Resultat

På Mäklarringen arbetar vi med två värdeord som genomsyrar vår företagskultur, vår hela verksamhet och vartenda arbetsmoment - hjärta och resultat. Vi hjälper människor med deras största affär i livet, deras trygghet, deras hem. Vi hjälper dem vidare i livets alla skeden och det förtroendet är vi stolta över att få förvalta. Vi tror därför att den bästa fastighetsmäklaren arbetar med hjärtat och drivs av ett enastående resultat.

Delar du vår värdegrund, är du helt rätt person för oss!

Kontakta oss på karriar@maklarringen.se

Medarbetare berättar

Johannes, Botkyrka

"Mäklarringen är en organisation i förändring. Med förändringar kommer nya utmaningar och med nya utmaningar skördas framgångar. Denna framgångsresa ville jag inte missa, om några år vill jag blicka tillbaka och med stolhet säga att jag var med om att bygga Sveriges bästa mäklarbyrå. På Mäklarringen är man nytänkande. Alla får vara med och påverka, oavsett position, ung som gammal, det finns inget vi och dom. Här är alla en familj!"

Johannes Aydin, en av Mäklarringens stjärnmäklare - som utsetts till "Botkyrkas mest rekommenderade mäklare".

Johannes Botkyrka