Sök på Mäklarringen

Mäklarringen Karriär - Nyetablering och Rekrytering

Välkommen till Mäklarringen, en av Sveriges största och äldsta fastighetsmäklarkedjor. Vi kan även stoltsera med att vara en av de största kedjorna på utlandsbostäder.

Mäklarringen är en medlemsägd kedja som drivs i franchiseliknande former med ett 40-tal kontor runt om i Sverige och utlandskontor i Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Vi framhäver gärna att det är våra kontorsägare som äger hela kedjan och varumärket Mäklarringen, vilket innebär att vi till skillnad från ett franchisekoncept inte har ett enskilt vinstintresse på huvudkontoret. Huvudkontorets enda ekonomiska intresse är att återinvestera våra intäkter och vinster för att utveckla kedjan och dess verksamhet.

Vår låga personalomsättning och höga lojalitet bland kontorsägarna är något som vittnar om detta. En familjär atmosfär med vinnaranda och stark intern lojalitet är vad du blir en del av som anställd eller ägare i Mäklarringen.

Hjärta & Resultat

På Mäklarringen arbetar vi med två värdeord som genomsyrar vår företagskultur, vår hela verksamhet och vartenda arbetsmoment - hjärta och resultat. Vi hjälper människor med deras största affär i livet, deras trygghet, deras hem. Vi hjälper dem vidare i livets alla skeden och det förtroendet är vi stolta över att få förvalta. Vi tror därför att den bästa fastighetsmäklaren arbetar med hjärtat och drivs av ett enastående resultat.

Delar du vår värdegrund, är du helt rätt person för oss!

Kontakta oss på karriar@maklarringen.se

 

Medarbetare berättar

1. Johannes, Botkyrka

Johannes, Botkyrka

"Mäklarringen är en organisation i förändring. Med förändringar kommer nya utmaningar och med nya utmaningar skördas framgångar. Denna framgångsresa ville jag inte missa, om några år vill jag blicka tillbaka och med stolhet säga att jag var med om att bygga Sveriges bästa mäklarbyrå. På Mäklarringen är man nytänkande. Alla får vara med och påverka, oavsett position, ung som gammal, det finns inget vi och dom. Här är alla en familj!" 

Johannes Aydin, en av Mäklarringens stjärnmäklare - som utsetts till "Botkyrkas mest rekommenderade mäklare". 

Numera kan Mäklarringen även titulera sig som Botkyrkas snabbast växande kedja och dessutom kommunens andra största mäklarbyrå 

2. Karolina & Leo, Järfälla

Karolina & Leo, Järfälla

Karolina Asplind och Leonardo Guevara, Mäklarringen Järfälla, tyckte att steget från anställning till eget kontor var ett naturligt steg att ta och såg fram emot att få bygga upp något eget. 

-Man måste vara medveten om att man behöver lägga ner mycket tid och arbeta hårt som egen. Å andra sidan jobbar man åt sig själv och har en helt annan långsiktig planering än när man är anställd, konstaterar de båda och säger i samma andetag att "starta kontor tillsammans är det bästa vi har gjort!".

Mäklarringen Järfälla var under 2017 Järfällas snabbast växande kontor, 2018 går mäklarbyrån mot en toppnotering i marknadsandelar.  

På mindre än två år har Mäklarringen positionerat sig som ett av Järfällas självklara alternativ i valet av fastighetsmäklare. 

3. Emelie, Enköping

Emelie, Enköping

"Jag är uppvuxen inom Mäklarringen eftersom min mormor var med från starten av kedjan 1981, hon öppnade vårt kontor i Enköping. Det var ändå inte självklart att jag skulle bli mäklare, jag har nu arbetat sedan 2010 och har inte ångrat mig en sekund. Jag har helt klart hittat rätt!".

"Min ambition är att fortsätta driva kontoret och brinna lika mycket för arbetet och kunderna som idag!"

4. Andreas, Vällingby

Andreas, Vällingby

"Jag gjorde min praktik hos Mäklarringen och trivdes så otroligt bra med kollegorna och sammanhållningen, så jag blev kvar. Här får jag synas och utveckla mitt personliga varumärke. Inom 5 år ska jag vara topp 5 mäklare i hela Västerort. Jag kommer garanterat att lyckas med det!"

2017 var Andreas på topp-5-listan över de mest anlitade mäklarna i Hässelby-Vällingby

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.