Sök på Mäklarringen

Mäklarringen dominerar Botkyrka!

Mäklarringen Botkyrka slog upp sina portar i januari 2018, sedan dess har kontoret nått den ena framgången efter den andra. Numera kan Mäklarringen titulera sig som Botkyrkas snabbast växande kedja och dessutom kommunens andra största mäklarbyrå som mellan maj och augusti hade hela 12,5% av marknadsandelarna.

Grattis till de stora framgångarna hur känns det?

-          Det har varit en fantastisk början på vår resa med Mäklarringen i Botkyrka. På kort tid har vunnit marknadens förtroende trots att varumärket är helt nytt på orten. Vi kunde aldrig någonsin föreställa oss att det skulle gå så här bra på så kort tid, så det är riktigt roligt säger Stefan Aydin kontorsägare Mäklarringen Botkyrka.

Vad skulle du säga är nyckeln till er framgång?

-          Först och främst är det driv och engagemang. Vi är tre personer som ger 110% i allt vi gör. Vi har som mål att alltid avsluta en affär med nöjda köpare och säljare. Både köpare och säljare uppmärksammar den tid och energi vi lägger i varje affär oavsett marknadsläge. Det har gjort att man rekommenderar oss till sina bekanta. Sen har det koncept som Mäklarringen erbjuder varit väldigt viktig i vår utveckling. Jag som företagsledare har en stor frihet att anpassa min verksamhet till min lokala marknad med huvudkontorets stöd. Det finns vissa punkter kedjan är stenhårda med och som gäller för alla, sen finns det mycket spelutrymme i det som rör det lokala och det passar oss perfekt.

Vad har du för tips till de som drömmer om att starta eget kontor?

-          Gör det! Det tog ett år för mig att fatta beslutet att lämna den största mäklarbyrån på orten för att satsa på något obefintligt. Jag var nervös och såg alla risker, orolig för att förlora det jag kämpat för som mäklare, men man måste våga. Det här är det bästa beslut jag tagit och det är bara början! 

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.