Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Eva Kraft - Mäklarringen Kristianstad

Vår egna framgångsrika mäklare Eva Kraft berättar sin framgångssaga

- Mäklarringen Kristianstad startade för ungefär 20 år sedan. Jag har alltid vetat vem Bo Svennarp och Göran Olsson var och även umgåtts en del med dem privat.

Jag hade lämnat Åhus sedan länge och haft en karriär i restaurangbranschen, fick dock lite ångest över att jag aldrig pluggade vidare som mina vänner. Det blev starten på en lång utbildning.

Till en början fem år för att bli gymnasielärare i svenska och engelska, för att sedan efter några år i skolan inse att det var som Göran sa: - Jag passade bättre som mäklare. Så ytterligare två år på Högskolan blev det.

För drygt tio år sedan var vi fyra mäklare som arbetade i Kristianstads kommun på Mäklarringen. Vi sneglade dock på kommunen bredvid som hade stor utvecklingspotential - Östra Göinge kommun. Eftersom jag var sist in på kontoret, föll det på min lott, att samtidigt som jag jobbade i mina hemmatrakter Åhus, börja bearbeta området. Det visade sig att de var helt svältfödda!

När jag startade upp och etablerade mig i Östra Göinge så blev det en framgångssaga. Jag lyfte regionen och framförallt prisbilden och än idag känner jag stor stolthet.

Att jag sedan även blev ett namn i Kristianstads kommun och i mina egna hemmatrakter berodde mycket på vad jag hade i ryggen från Östra Göinge – ett gott självförtroende.

Givetvis får jag även affärer genom att jag levererar och det skapar ringar på vattnet. Att jag på tio år gjort väldigt många affärer ger stora kontaktytor. Min tes har alltid varit att allt går att sälja med rätt inställning och rätt utgångspris. Jag kan säga att jag under mina tio år sålt ALLT!

Från flotta lägenheter och sunkiga ettor på sämsta läget, hästgårdar och skogsfastigheter, dyra villor och de värsta renoveringsobjekten. Jag har även haft förmånen att ha en mentor i Göran vilket har gjort att jag även har kompentens att idag sälja kommersiella fastigheter. Förra året fick jag mitt första nyproduktionsprojekt vilket nu är slutsålt och det har varit en spännande och lärorik resa.

Jag tror mycket på personlig marknadsföring men man ska inte förringa att jag alltid haft ett starkt varumärke i ryggen. Idag skulle jag säga att alla vet vem jag är!

När jag tog över Mäklarringen Kristianstad var det första jag gjorde att engagera de två bästa marknadsförarna på sociala medier. Samtidigt som jag engagerade den bästa fotografen på vår marknad, inte bara för objektsbilder, utan för att jag skulle få ett ansikte som förknippas med proffsighet och goda egenskaper.

Min resa har bara börjat och jag ser fram emot kommande utmaningar!

Mäklarringen Kristianstad och våra objekt till salu.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.