Sök på Mäklarringen

Mäklarringen, Järfällas snabbast växande kontor

Mäklarringen har de senaste månaderna tagit stora kliv på Järfällas tuffa marknad och ökat sina marknadsandelar med över 100 % mot föregående år[1]. Karolina Asplind och Leonardo Guevara, som klev in som ägare under hösten 2016, har snabbt visat marknaden att Mäklarringen tar upp kampen om kundernas förtroende i Järfälla.

Karolina och Leonardo är nya Mäklarringen. Unga, ambitiösa och fantastiskt duktiga mäklare som vill ta sig hela vägen upp till toppen utan några genvägar. De har alltid kunden i fokus och jobbar dygnet runt i sann entreprenörsanda för att lyckas. 

Själva beskriver de framgångarna som ett resultat av kundnöjdhet och lokalkännedom.

- Järfälla är en marknad vi känner till väldigt bra och har varit verksamma i en längre tid under ett annat varumärke som anställda. I höstas tog vi klivet över till Mäklarringen som kontorsägare och har sedan dess haft fullt upp säger Karolina Asplind.

- Vi förväntade oss en trög start, som med allt nytt man gör, med redan efter två månader hade vi slagit vår halvårsbudget och anledningen till det är att vi ger 110 procent i varje affär och har väldigt nöjda kunder som väljer att rekommendera oss till sina bekanta säger Leonardo Guevara.

Under våren räknar Karolina och Leonardo med att förstärka kontoret med fler duktiga och ambitiösa mäklare för att möta den ökade efterfrågan.

- Vår förhoppning är att under våren kunna förstärka kontoret med minst en mäklare till, utmaningen är att hitta rätt kandidat. Vi är väldigt måna om att våra anställda delar vår vision och alltid arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar avslutar Leonardo Guevara.

För mer information, kontakta:
Karolina Asplind, kontorsägare Mäklarringen Järfälla
E-post: karolina.asplind@maklarringen.se
Tel: 0760- 06 23 00

Leonardo Guevara, kontorsägare Mäklarringen Järfälla
E-post: leonardo.guevara@maklarringen.se
Tel: 0723-11 00 05

Eller besök www.maklarringen.se/jarfalla

 

 

[1] Hittamaklare.se

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.