Sök på Mäklarringen

2018 går Mäklarringen Järfälla mot en toppnotering

Mäklarringen Järfälla var under 2017 Järfällas snabbast växande kontor, 2018 går mäklarbyrån mot en toppnotering i marknadsandelar.  På mindre än två år har Mäklarringen positionerat sig som ett av Järfällas självklara alternativ i valet av fastighetsmäklare. Karolina toppar dessutom listan över kommunens fem mest anlitade mäklare.

Grattis till de stora framgångarna hur känns det?

-          Det är en obeskrivlig känsla. När vi tog över kontoret började vi i princip från noll. Tre månader senare hade vi omsatt vår första miljon och därifrån har det bara exploderat. När vi inte längre hann med lyckades vi rekrytera mycket bra mäklare vilket är helt fantastiskt. Nu är vi totalt tre mäklare och en assistent på kontoret, så vi har vuxit i personalstyrkan också, för att kunna möta efterfrågan.

Vad skulle du säga är nyckeln till er framgång?

-          Hårt arbete. Ingenting kommer gratis, speciellt inte i vår bransch. Det gäller att ha ett bra rykte på marknaden och att ge allt i varje affär. Vi vill aldrig tacka nej till ett uppdrag eller ha en missnöjd kund. Sen måste man få ha roligt på jobbet, vi spenderar så många timmar på arbetsplatsen och då måste man trivas. Jag som älskar inredning tycker det är viktigt att få inreda kontoret med möbler och inredning som jag och min personal känner oss bekväma i. Även kunder uppskattar att komma till ett hemtrevligt kontor som speglar oss som arbetar där. Jag klarar inte av sterila och ”uppstyrda” miljöer och det är fördel med Mäklarringen till skillnad från många andra kedjor vars kontor  ska se identiska ut.

Vad har du för tips till de som drömmer om att starta eget kontor?

-          Man ska aldrig tveka på att leva ut sin dröm. Jag vet att det för många känns som ett stort steg. Man har aldrig drivit företag, haft ansvar för personal, ekonomi och marknadsföring men det löser sig. Man lär sig på vägen och det är få saker i det här yrket som utvecklar en så mycket som att driva eget. Man ska bara våga, och framförallt aldrig sluta tro på sig själv!

Mäklarringen Järfälla

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.