Mäklarringens kontor i Halmstad

Mäklarringen slog upp portarna i Halmstad. Ägare för det nya kontoret är Lill Fornius som arbetat som fastighetsmäklare i över tio år, med andra ord har Lill gedigen erfarenhet och stort kontaktnät.

Mäklarringen är en av få medlemsägda rikstäckande kedja som bildades 1981 med kontor över hela Sverige. Idag har kedjan närmare femtio mäklarkontor i Sverige samt ett tiotal kontor i utlandet.

-Det finns stora fördelar med att tillhöra Mäklarringen, framförallt för kunderna som får en kombination av trygghet och styrkan från den stora kedjan och tillgängligheten av att vi nu finns lokalt förankrade i Halmstad. Ett stort plus är även att vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag, vilket gör att jag som mäklare kan ge de bästa råden utifrån kundens behov, säger Lill Fornius, kontorsägare för Mäklarringens kontor i Halmstad.

Lill har varit en etablerad mäklare i över 10 år och har nu valt att bli en del av Mäklarringen. Med denna erfarenhet tillsammans med hennes genuina engagemang, moderna arbetssätt och stor lokalkännedom är några av de nycklar som kommer att vara framgångsfaktorer på marknaden i Halmstad.

Mäklaren med hjärta och resultat som tål att jämföras!

Det finns många anledningar till att kunder vill och behöver träffa en mäklare. Alla kundmöten är unika och oavsett om ni ska värdera, sälja eller köpa en bostad så ger Lill er bästa tänkbara service med fokus på hjärta och resultat!

-Vi är mycket glada över att ha Lill med i Mäklarringen. Hon har lång erfarenhet och redan många nöjda kunder i Halmstad. Att nu även kunna erbjuda våra tjänster i Halmstad känns väldigt kul. Det är en spännande marknad som har stor potential, säger Eva Lundqvist, VD för Mäklarringen.