Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Marcus, en av Täbys mest anlitade mäklare

Mäklarringens egna stjärnmäklare Marcus Hermanson springer om 88 (!) konkurrenter redan första året! 

Marcus Hermanson som arbetar som fastighetsmäklare i Täby kommun har på drygt ett år positionerat sig som Täby kommuns fjärde mest anlitade mäklare. Med i snitt tre topprekommendationer per månad är kundnöjdhet en ledstjärna i Marcus arbete.

Grattis till de stora framgångarna hur känns det?

-          Det känns helt fantastiskt. Jag blev registrerad fastighetsmäklare förra året med drömmen om att inom ett par år bli kommunens mest anlitade mäklare. Idag är jag den fjärde mest anlitade mäklaren så jag har kommit en bra bit på vägen. Med 91 andra fastighetsmäklare på orten blir konkurrensen riktigt tuff, men målet är satt och då är det bara att kämpa på.

Vad skulle du säga är nyckeln till din framgång?

-          Jag är en mål- och tävlingsinriktad person som vägrar att misslyckas. Har jag satt ett mål så ska jag nå det, det är bara så. Sen är jag beredd att jobba hårt för att jag ska lyckas. Mina säljare och köpare känner nog att jag inte är den som ger upp i första taget, speciellt nu när marknaden varit lite turbulent. Det tillsammans med tillgänglighet och flexibilitet har varit uppskattat bland mina kunder. Sist men inte minst har jag väldigt stor glädje i mina kollegor på kontoret som alltid stöttar och vägleder mig när jag känner att jag behöver det.  

Vad har du för tips till de som också vill bli bäst på sin ort?

-          Sätt ett mål och jobba för det! Inga undanflykter och bortförklaringar. Påminn dig själv dagligen om vad som är målet och omgärda dig med rätt kollegor. Det är väldigt viktigt att ha chefer som tror och satsar på dig. Välj dessutom en kedja som ser ditt hårda arbete och lyfter fram det. I större organisationer med flera hundra anställda blir man lätt en i mängden men i en kedja med ett par hundra blir man sedd och hörd, i alla fall på Mäklarringen.
Alla mår bra av att synas, höras och berömmas!

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.