Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

MARCUS HERMANSON PÅ MÄKLARRINGEN I TÄBY

Mäklaren med dygnet-runt-service

Marcus Hermanson är ett praktexempel på varför Mäklarringen gärna framhäver sina egna duktiga mäklare. Inte alltid av någon speciell orsak, utan bara för att de är värda det. Den här gången vänds därför blickarna mot Täby och Marcus Hermanson. 

Ber man Marcus beskriva sig själv är hans mål att uppnå perfektion och den absolut högsta slutsiffran – alltid. I målet ingår även huvuduppgiften att förmedla bostäder på bästa tänkbara sätt. 

– Jag vill alltid ge dig som köpare eller säljare all den information som krävs, vilket gör att jag alltid är nåbar. Oavsett när på dygnet min telefon ringer – eller någon mailar mig – så svarar jag. 

Marcus Hermanson är uppvuxen i Åkersberga men bor och arbetar idag i Täby. Hans kännetecken är stor drivkraft och god service. I bagaget har han studier på UCLA, fastighetsmäkleri i Hollywood Los Angeles samt medverkan i teveprogram som Million Dollar Listing och Svenska Hollywoodfruar. Idag utövar Marcus det han lärt sig på den internationella marknaden och hur den fungerar här i Sverige.  

Fastighetsmäklare i LA och Stockholm – vad är den stora skillnaden? 

– Den stora skillnaden för mig är ofta storleken och priset på huset. I LA höll jag sällan på med bostäder under 30 miljoner kronor. Själva processen skiljer sig en aning också jämfört med Sverige, då man enbart jobbar åt en part och försöker göra allt för att denna ska få så högt alternativt lågt pris som möjligt. Där är man antingen säljande mäklare eller köparens mäklare.

Vad är charmen med bostäder? 
– Charmen med bostäder är att det faktiskt ska bli någons hem. Sedan är det otroligt stora skillnader på bostäder beroende på var de ligger, i vilka områden samt vem som äger bostaden. Jag älskar att se olika typer av bostäder och hur man kan få ett hem att ändra utseende med lite färg eller inredning.  

Är du en tävlingsmänniska? 
– Jag är definitivt en tävlingsmänniska! I allt man gör kan man se något av en tävling. Att komma tvåa är inget jag gillar. Jag vill alltid vara bäst!

Från Million Dollar Listing till Täby

Har du som mäklare något drömobjekt som du skulle vilja sälja? 
– Mina drömobjekt är de med härliga utsikter och sjötomter. Och där köparen ofta kräver lite mer service och kunskap. Jag älskar att få sälja hus som kan anses vara exklusiva och speciella. 

Bästa dagen på jobbet är när ..? 
– När man får skriva kontrakt och se glädjen hos en köpare som känner att den gjort sin livs bästa affär. Samtidigt som säljaren känner att han eller hon fått det absolut bästa slutpriset som går att få. Det gäller att spela på både köparens och säljarens känslor för att de ska känna den känslan – och förstärka den extra mycket!

Efter tiden i USA fick Marcus erfara vad ordet service faktiskt innebär. En lärdom och erfarenhet han använder sig av flitigt hemma i Sverige. Han säger själv att han gör allt för att du som kund ska känna dig hundra procent säker och nöjd.

Här kommer du i kontakt med Marcus Hermanson

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.