Sök på Mäklarringen

Stjärnmäklare nya kontorsägare i Botkyrka

Årets rekrytering tillskrivs Mäklarringen

Stockholms mest rekommenderade stjärnmäklare Stefan Aydin och den outtröttlige prinsen av Botkyrka Johannes Aydin väljer att kliva in i familjen Mäklarringen som kontorsägare för distriktet Botkyrka/Salem.  

 Det är med stor glädje och stolthet vi har förmånen att presentera Stefan och Johannes Aydin som kontorsägare under Mäklarringens flagg. Det är två stora namn i branschen som helt speglar vår värdegrund ”hjärta och resultat” med både kundnöjdhet och omsättning.

Själva ser de med stor optimism på framtiden.

– Vi har under ett par år levererat som mäklare i Botkyrka, vunnit utmärkelser och kundernas förtroende, så nu kändes det som att vi behövde ta nästa kliv i karriären och bli kontorsägare. Det som lockade med Mäklarringen var utan tvekan deras driv och ambitioner att växa. Det finns en framåtanda och en tillväxtresa vi gärna vill vara en del av och bidra till, säger Stefan Aydin.

– Vi vet att vi kommer att lyckas och känner att Mäklarringen tror på oss och stöttar oss, det är allt som behövs. Det blir riktigt kul att som en ny aktör på Botkyrkamarknaden vara med och etablera varumärket, säger Johannes Aydin. 

Stefan och Johannes har varit verksamma i Botkyrka sedan 2013 respektive 2015 och har sedan dess dominerat sin marknad. Tillsammans står de för cirka tio procent av marknaden.

 Vi har det senaste året haft en tillväxtresa och gjort en hel del nyetableringar, den här etableringen är vi övertygande om att den kommer att stärka vår marknadsposition i söderort och ge energier, dels till fler kontor och dels till fler ambitiösa mäklare. Dessutom är det alltid en boost att få ett kvitto på att Mäklarringens framtidsvision lockar unga, drivna och framgångsrika mäklare.

För mer information, kontakta:

Stefan Aydin, kontorsägare Mäklarringen Botkyrka
E-post: stefan.aydin@maklarringen.se
Tel: 0728- 56 05 65

Johannes Aydin, kontorsägare Mäklarringen Botkyrka 
E-post: johannes.aydin@maklarringen.se
Tel: 0728- 56 05 66

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.