3 generationer av "Mäklarringare"

På Mäklarringen har man som ambition att vara den fastighetsmäklarkedjan med lägst personalomsättning i Sverige och har det har vi lyckats väldigt bra med. Faktum är att omkring 30% av kedjans anställda har arbetat under Mäklarringens flagg i över 15 år. Flera kontor har gått i arv och kedjan är trefaldigt nominerade till utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats.

Mäklarringens kontor i Enköping är ett av de kontor som gått i arv och nu arbetar tredje generationen ”Mäklarringare”, även kontor som Umeå och Skellefteå drivs än idag av familjerna som en gång grundat Mäklarringkontoret.

Emelie Hillman som idag arbetar på kontoret i Enköping är barnbarn till grundaren av Mäklarringen Enköping, och har blivit influerad av mamma Kith Hillman och moster Pia Anderson Ponti.

Emelie du är tredje generationen ”mäklarringare” på Mäklarringen i Enköping, hur kommer det sig?

-För att mäklaryrket är så fantastiskt roligt! Att ha ett så omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik och där du får träffa så många människor i livets alla skeeden är både utmanande och utvecklande!

Varför Mäklarringen?

För mig finns inget alternativ. Jag är "född" in i Mäklarringen kan man säga. Min mormor var en av de första i kedjan och det är otroligt roligt att få fortsätta spinna vidare på det hon, min moster och mamma har byggt upp.

Den familjära och lojala känslan i hela kedjan är ju dessutom fantastisk. Vi har väldigt god kontakt kontoren emellan och det finns alltid duktiga kollegor att bolla med!

Vad har du för tips till de som drömmer om att starta eget?

Skaffa en mentor! Att ha en duktig kollega med erfarenhet av branschen och företagande att bolla med är en otrolig trygghet.

Titta på hur andra kontor jobbar, vad gör de som är bra som vi kan ta med oss i vår verksamhet!