Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Välkommen till familjen Michaela Forsberg

Järfällas mest anlitade mäklare 2017 

Vi säger grattis både till Michaela Forsberg och till Mäklarringen Järfälla. Michaela har gjort det kloka valet att bli en del av familjen Mäklarringen, och hon kliver in i kedjan med omdömen som ”Järfällas mest anlitade mäklare 2017”. A perfect match, skulle vi vilja säga!

Vi hinner få några ord med Michaela Forsberg, som har en fulltecknad agenda inför starten på Mäklarringen Järfällas kontor.

– Det känns jätteroligt att bli en del av gänget i Järfälla! Jag kommer närmast från Fastighetsbyrån Järfälla och är så tacksam över att få arbeta i den kommun jag älskar mest!

Michaela berättar att hon är uppvuxen i Järfälla och har sina föräldrar och syskon kvar i kommunen. Det hon inte vet om Järfälla med omnejd är nog inte värt att veta.

– Att jag har bra lokalkännedom är ett stort plus för mina kunder, som känner att jag är förtroendeingivande. Jag vet vad jag pratar om när jag säger att jag har koll på både marknad och områden.

Mest anlitade mäklaren i Järfälla

Du kan titulera dig som ”Järfällas mest anlitade mäklare 2017” och året innan hamnade du på en meriterande andraplats. Hur är siktet på 2018 inställt ..?

– Jag kan ju inte bli bättre än etta, säger Michaela och skrattar. Men jag siktar på att hamna överst på prispallen även i år! Nu har jag missat lite i början av året men att hålla kvar tätpositionen är absolut ett mål för året.

Varför har du valt Mäklarringen?

– Framför allt är det tack vare Leonardo och Karolina på Järfällakontoret. Jag trivs väldigt bra med dem och jag ser att de har grym potential att växa. Sedan finns det ett nytänkande och en vilja att modernisera varumärket som jag tilltalas av. Mäklarringen Järfälla är det snabbast växande varumärket i Järfälla för tillfället.

– Framgångspotentialen, att det bara finns en väg och den går uppåt, framåt, och möjligheten att själv få vara med och bygga upp Mäklarringen till något riktigt stort och bra är starka skäl att bli en del av kedjan.

Hundra procent engagerad mäklare

Varför ska man välja mäklaryrket tycker du?

– Tycker man som jag om att ha kontakt med alla typer av människor, gillar administration, flexibilitet och ett högt tempo är det här världens bästa jobb!

– Kundkontakter är a och i mitt yrke. Jag tycker om att bygga långsiktiga relationer med mina kunder, och eftersom jag redan har ett brett kontaktnät är det lättare att utöka ett sådant med hjälp av mun-till-mun-metoden. En nöjd kund tipsar gärna någon annan i sin närhet. 

Och varför ska man välja Michaela Forsberg som sin mäklare?

– För att jag är hundra procent engagerad och inger mycket förtroende hos kunden. Jag har många nöjda säljare och köpare och har varit självförsörjande bara på rekommendationer och återkommande kunder. Och viktigast av allt enligt mig, för att lyckas, är att alltid ha kundens bästa i fokus.

– Vi är stolta över att förstärka Mäklarringen med en profil som Michaela. En driven, ambitiös och ödmjuk människa som förra året var Järfällas mest anlitade mäklare. För oss som kedja är detta ännu ett kvitto på att vår vision och framåtanda lockar drivna, ambitiösa och framgångsrika mäklare. Det ska bli otroligt spännande att följa Michaelas fortsatta utveckling i mäklarbranschen och på Mäklarringen, säger Michael Mati, försäljningschef på Mäklarringen.

Än en gång – välkommen till Mäklarringen Michaela Forsberg! Vi ser fram emot ett grymt 2018.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.