Kommersiella fastigheter

Förmedling av kommersiella fastigheter är ett område som ligger oss varmt om hjärtat och har historiskt sett varit en del av vår dagliga verksamhet. Vi har de senaste snart 40 åren, med framgång, hjälpt företag, kommuner och privatpersoner med förmedling av flerbostadshus, industrifastigheter och lokaler och företag.

Vår geografiska spridning med lokala kontor runt om i landet ger oss möjligheten att erbjuda dig ett rikstäckande spekulantregister att matcha ditt objekt mot innan vi går ut på den öppna marknaden, om du så önskar. Vi presenterar alla kommersiella försäljningar på vår hemsida med alla de värden som krävs, t ex hyresintäkter, byggnader, sammanställning areor, gemensamma ytor mm.

Läs mer om Mäklarringens historia här.

Säljuppdrag

Vi erbjuder dig som anlitar oss ett helhetskoncept med utredning, värdering, marknadsföring, försäljning, finansiering och tillträde. I mer komplexa transaktioner säkerställer vi även avtal och juridik med vår advokatbyrå, ekonomi med revisorer och finansiering med banker, för att både köpare och säljare ska få en så kvalitetssäker tjänst som möjligt.

Köpuppdrag

Söker du en fastighet att förvärva? Kontakta oss och berätta vad du söker så hjälper vi dig att, med våra kontakter och expertis, hitta det bästa objektet för dig.

Uthyrning

Har du vakanta lokaler och söker hyresgäster? Vi hjälper dig att hitta hyresgäster, förhandla och upprätta avtal utifrån dina önskemål och behov.

Har du frågor, vill du höra mer om vår kommersiella verksamhet eller vill komma igång med din försäljning så kontakta: support@maklarringen.se

Mäklarringens kommersiella fastigheter till salu

Se alla våra objekt till salu