Bild

Josefine Qvillby

Reg Fastighetsmäklare/Kontorsägare·null

Välkommen till Mäklarringen i Bohuslän, där jag, Josefine Qvillby, är stolt ägare och driven fastighetsmäklare. Med 39 år av livserfarenhet och en passion för att skapa fantastiska bostadsaffärer, är jag redo att guida dig genom varje steg av din fastighetsresa.

Med en gedigen utbildning som fastighetsmäklare har jag förvärvat de färdigheter och kunskaper som krävs för att navigera i den komplexa fastighetsmarknaden. Men det är min personliga touch som verkligen sätter mig isär. Jag är inte bara en mäklare, jag är en rådgivare och en förtrogen partner i din bostadsresa. Med flerspråkig förmåga på svenska, engelska och spanska kan jag betjäna en bred kundkrets och göra affärer tillgängliga för alla. Dessutom har jag ett brett nätverk som sträcker sig över olika branscher och samhällen, vilket ger mig en unik fördel när det gäller att hitta köpare och säljare som matchar perfekt.

Att vara uppvuxen i den vackra kustbyn Fjällbacka har präglat mitt sätt att arbeta och leva. Jag värdesätter gemenskap och sociala sammanhang, och jag är alltid redo att träffa nya människor och skapa meningsfulla relationer. När jag inte är upptagen med att förverkliga bostadsdrömmar, finner du mig antingen på gymmet där jag tränar för att hålla mig i form eller vid någon social tillställning där jag njuter av samvaro med vänner och familj.

Så om du letar efter en fastighetsmäklare som kombinerar professionalism med personlighet, kompetens med kärlek för gemenskap och en passion för att skapa lyckliga hem, då har du kommit rätt. Kontakta mig på Mäklarringen i Bohuslän och låt mig hjälpa dig att uppfylla dina fastighetsdrömmar på ett sätt som är helt unikt för dig.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi en kostnadsfri värdering av din bostad.

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.

Mina bostäder

Granvägen 10A
Budgivning pågår
Snart till salu
Granvägen 10A1 495 000 kr
Sotenäs, Bovallstrand
2 rum·64.8 m²·5 051 kr/mån
Kville prästgård
Snart till salu
Kville prästgård
Tanum, Kville
20 rum·304 m²
Parkvägen 1
Ringmärkt
Parkvägen 16 195 000 kr
Tanum, Hamburgsund
8 rum·180 m²
Fåglekärr Göransgården
Fåglekärr Göransgården2 495 000 kr
Tanum
7 rum·143 m²
Kville Klockarvägen 7
Budgivning pågår
Ringmärkt
Kville Klockarvägen 71 750 000 kr
Tanum, Kville
6 rum·124 m²
Norra Bohusvägen 2
Budgivning pågår
Ringmärkt
Norra Bohusvägen 21 350 000 kr
Munkedal, Hällevadsholm
8 rum·168 m²