Mäklarringen Benalmádena

Benalmádena - Spanska solkusten vid Andalusiens kustremsa

Småbåtshamn, strandpromenad, golfbanor, pittoresk vitkalkad bergsby, grönområden och parker, vackra stränder, sevärdheter samt ett stort utbud av barer och restauranger – Benalmádena är en kommun på Costa del Sol som bjuder på allt du kan önska dig när du köper bostad utomlands!

Den lilla staden Arroyo de la Miel, där tåget från flygplatsen passerar, är en vibrerande mittpunkt. Här pågår det spanska livet året om och det är lätt att hitta färsk frukt och grönsaker, slaktare, skomakare, järnhandel och genuina tapasbarer. Längs med kuststräckan finns mängder av vackra områden med närhet till hav och strand i gröna urbanisationer med en stor variation av bostäder. Allt från prisvärda lägenheter till dyrare lyxvillor finns att välja på när du köper bostad i Benalmádena.

Gastronomi i världsklass med havsutsikt

Hamnen Puerto Marina utgör ett eget litet centrum i sig med ett livfullt nattliv och många trevliga caféer, barer och småbutiker. Parque de la Paloma utgör en grön oas och är Costa del Sols största park med fantastiska ytor för lek, picknick och promenader.

Benalmádena Pueblo är en mer klassisk andalusisk vitkalkad by och bjuder också den på ett gastronomiskt utbud i världsklass med hög mysfaktor på de slingrande bilfria gatorna och en imponerande panoramautsikt över Medelhavet. I Benalmádena är man aldrig mer än 15 minuter i bil bort från flygplatsen och det finns överlag bra kommunikationer, både buss och tåg, för att enkelt förflytta sig längs kusten.

Vill du köpa bostad i Benalmádena?

Välkommen till Mäklarringen, din mäklare! Vi hjälper dig från tanke till handling.

Vill du komma och prata bostäder utomlands med oss kan du besöka oss på Calle Teide, s/n, 29639 Benalmádena Málaga, ringa oss på telefonnummer 0034952493235 eller maila oss på costadelsol@maklarringen.se

Vi hjälper dig hitta ditt drömboende utomlands

Vi hjälper dig genom hela processen med alla lagar och regler som gäller. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.