Bayview Hills Collection Fas II, Nerja

2023-04-03

I den östra delen av Costa del Sol, i Andalusien, Spanien, ligger den pittoreska staden Nerja. Den är känd för sin vackra kustlinje, sina livliga kullerstensgator och sin charmiga andalusiska atmosfär och är den perfekta destinationen för dem som söker ett lugnt och fridfullt liv i solskenet, särskilt för dem som letar efter en nybyggd fastighet på Costa del Sol.

Så låt oss presentera dig för Bayview Hills Collection i Nerja: ett fantastiskt nybygge som erbjuder det ultimata lyxiga medelhavslivet. Bayview Hills ligger i området Tamango Hills och är omgivet av extraordinära landskap och en perfekt havsutsikt över Nerjas kustlinje och bortom den.

58 exklusiva nya bostäder i Nerja

Denna moderna nybyggnation i Nerja består av 58 exklusiva bostäder belägna precis vid stranden, fördelade på lägenheter, duplexlägenheter och takvåningar, med möjlighet till två eller tre sovrum. Varje aspekt av arkitekturen har noga genomtänkt för att maximera det unika solljuset och skönheten från den andalusiska kusten. Lägenheterna har genomtänkt planlösning och privata terrasser med panoramautsikt över havet. De öppna köken, som flyter in i vardagsrummen, är ljusa och luftiga och är inredda med Siemens-apparater i toppklass.

Bayview Hills erbjuder en unik blandning av avskildhet och exklusivitet tack vare läget. vilket gör att boende på området kan njuta av den fridfulla och lugna livsstil som Nerja har att erbjuda. Urbaniseringen har en rad spännande bekvämligheter, inklusive vackert anlagda trädgårdar, inomhus- och utomhuspooler (utomhus är en fantastisk infinitypool) och 24-timmars säkerhet för din sinnesfrid. Du har möjlighet att koppla av i bastun, det turkiska badet och jacuzzin eller passa på att njuta av ett spel padel på multisportbanan. Räcker det inte till för dig? Då finns det även biorum, social klubb, grillplats och vinbar.

Priviligerat läge

Du kommer att omges av ett unikt och hisnande landskap, med en uppsjö av sportaktiviteter att välja mellan, inklusive golf, fiske, dykning och vandring. Från din lägenhet har du en fantastisk utsikt över den kommande Axarquía Marina, som har 500 förtöjningsplatser för seglingsentusiaster. Dessutom finns flera viktiga turistattraktioner i Nerja, som t.ex Balcón de Europa, en fantastisk utsiktsplats med en imponerande havsutsikt som är lika hisnande som den du kommer att njuta av i Bayview Hills.

Nerja: Costa del Sols juvel

Nerja är känt för sina fantastiska stränder, hisnande landskap och naturligtvis sitt livliga kulturarv. Här finns en fantastisk blandning av naturskönhet och kulturella attraktioner, bland annat de berömda grottorna i Nerja - ett av UNESCO:s världsarv. Stadens pittoreska gator, som kantas av vitkalkade byggnader, är en fröjd att utforska, och det varma klimatet gör staden till ett idealiskt resmål för både resenärer och invånare som söker en avkopplande och autentisk spansk upplevelse.

Mäklarringen har nöjet att erbjuda dessa spännande nybyggda bostäder i ett prestigefyllt projekt till salu i Nerja. Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta vårt erfarna och kunniga team idag.

Vi har också en omfattande portfölj av fastigheter till salu i Nerja och dess omgivningar, samt vårt dedikerade försäljningskontor som ligger centralt i Nerja, så vi är välplacerade för att hjälpa dig att hitta din drömfastighet.

Kontakta oss!

Se våra objekt till salu!

Nerja
Nerja