Cumbre del Sol – Oslagbar utsikt i hjärtat av norra Costa Blanca

2018-11-20

Cumbre del Sol är ett unikt bostadsområde beläget på hög höjd i Benitatchell och i hjärtat av norra Costa Blanca. Cumbre del Sol sträcker sig över 3.700.000 m2 o och med sin olsagbara utsikt över hela Medelhavet har det under de senaste åren blivit ett mycket populärt val för köp av bostad i Spanien. Vi på Mäklarringen norra Costa Blanca kan erbjuda flertalet fastigheter här, från fristående villor till bungalows och lägenheter – alla med attraktiva pool- och grönområden.

Närmaste strand är Playa del Moraig, en stenstrand med dramatiska klippor, grottor, några strandbarer och en dykklubb. Endast 10 minuter bort med bil finns även sandstränderna i El Portet, centrala Moraira och den lugnare viken Los Tiestos.

Förutom närhet till härliga stränder, kan Cumbre del Sol erbjuda alla typer av bekvämligheter och fritidsaktiviteter. Det finns en stormarknad, banker, restauranger, apotek, frisörer och till och med en engelsk grundskola som heter Lady Elizabeth. I närliggande Ondara hittar du det stora shoppingcentrat Portal de la Marina fyllt med matbutiker, klädaffärer mm. Flera utmärkta golfbanor finns i närheten, som till exempel Javea Golf Club, La Sella Golf Club samt Oliva Nova, 18-hålsbanan som designades av Seve Ballesteros.

Genom det enkla tillträdet till motorvägen A7 och lokalvägen N332 ligger Cumbre del Sol bara en halvtimme bort med bil från Benidorm med underhållning som nöjesparker, restauranger, kaféer och nattliv. Aqualandia, Terra Mitica, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar utgör alla en en rolig dagsutflykt för hela familjen. Via tullvägen AP7 så ligger Cumbre del Sol endast 1 timme och 10 minuter från Alicante flygplats.

Stor terrass med utsikt