Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Upptäck Enköping

 

 


Enköpings nya familjebad

Onsdag 25 november 2020

Snart öppnar det nya familjebadet här i Enköping, Pepparotsbadet! I dagsläget är byggnaden klar och de håller förfullt på att färdigställa exteriören, lägga marksten och plantera växter. Bassängerna är fyllda och nu testas tekniken för att allt ska fungera vid öppningen som är planerad till januari. I det nya Pepparotsbadet kommer det att finnas en upplevelsedel, relaxavdelning, bubbellagun, grotta och rutschkana. 

Mer info hittar du här.
Du är viktig för oss!

Tisdag 03 november 2020

Vi fortsätter att bevaka rapporteringen om covid-19 och följer myndigheternas rekommendationer. För din trygghet håller vi endast bokade visningar där vi begränsar antalet personer som befinner sig på visningen samtidigt. Vi vill att du ska känna dig trygg i sökandet efter din nya bostad.  

Kontakta oss gärna om du har funderingar eller vill boka en privat visning 0171-240 30.  
Växtloppis

Fredag 15 maj 2020

Nu är odlingssäsongen verkligen igång och våren har anlänt. Kanske har grödorna tagit sig bättre än väntat och du står nu med växter över som inte får plats?

Kom till bibliotekets entré på Ågatan 29, den 23 maj 2020 mellan 12:00 och 14:00 och byt, sälj, eller skänk av ditt överskott. Du som inga växter har kanske hittar något att köpa eller kom bara för en pratstund och utbyte av odlingstips. Bord bokas på telefon 0171-625510 eller biblioteket@enkoping.se.

Arrangör: Enköpings bibliotek, Enköping-Håbo trädgårdssällskap

Webbplats: http://bibliotekenkoping.se
Reko

Tisdag 12 maj 2020

Lokalhandel är viktig att värna om speciellt i dessa tider, då är Reko ett utmärkt initiativ. REKO Enköping är ett forum där du som konsument kan köpa lokalproducerad mat direkt från producenten. Du som producent kan sälja dina produkter direkt till konsumenten utan mellanhänder. Detta möjliggör relationer mellan producent och konsument. Detta bidrar även till att konsumenten kan få tillgång till ett sortiment som annars kan vara svårt att nå. För att delta i detta behöver konsumenten gå med i Facebook gruppen ”REKO Enköping”.

I Facebook gruppen lägger lokala producenter upp vad dem har att sälja veckan innan utlämningen sker i Enköping. Konsumenter beställer genom att kommentera inlägget producenten publicerat i Facebookgruppen och betalar på det sätt som producenten angivit i annonsen. Producenten bekräftar beställningen genom att svara på kommentaren eller skicka ett meddelande. Vid utlämning hämtar konsumenten ut det som förbeställts och betalar det som eventuellt ska betalas på plats. Utlämning sker vannan onsdag vid Traktorparkeringen (korsningen Torggatan/Fjärdhundragatan) Klockan 18:00-18:30. Nästa utlämning äger rum den 20de maj.

Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/2231252607202003/
Konstkuben, pågår 7-31 maj

Torsdag 07 maj 2020

Plats: Utomhus vid Idrottshuset, Torggatan 2B

Konstkuben är ett mobilt utställningsrum vars funktion är att föra ut samtidskonst i Uppsala län. Under tre veckor i maj finns konstkuben att hitta i Enköping vid Idrottshuset, Torggatan 2B. I konstkuben visar Helena Laukkanen upp sina verk. Hon har i sin konst intresserat sig för hur vi skapar minnen och kroppsminnen till det mesta vi dagligdags har i vår omgivning, och av detta kan vi nu ta del av.

Arrangör: Kultur och konstenheten, Enköpings kommun

Webbplats: http://upplevenkoping.seregionuppsala.se/konstkuben
Hitta ut 25 april – 31 oktober

Lördag 25 april 2020

Hitta ut är ett friskvårdsprojekt med karta och modern teknik i fokus och som finns på många platser runt om i Sverige. Det är ett enkelt och roligt sätt att få motion samtidigt som du upptäcker nya och vackra platser runtomkring Enköpings kommun. Den detaljerade kartan med ett stort antal checkpoints delas ut gratis till alla hushåll inom kartans område. Du väljer själv om du vill gå, springa eller cykla till checkpointsen. 95% av deltagarna är nöjda och vill göra hitta ut nästa år igen i samma eller större utsträckning.


Mer info hittar du här: https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/enkoping/
Trädgårdsdagen 2019 Enköping

Onsdag 21 augusti 2019

Med cirka 15 000 besökare är Trädgårdsdagen ett av Enköpings största årliga evenemang. Det är dessutom helt fri entré! Lördag den 7 september klockan 10-16.

Lär mer här: https://upplevenkoping.se/upplev-och-besok/aktiviteter/tradgardsdagen.html
Karneval i Enköping

Måndag 05 augusti 2019

En dag för hela familjen!

Den 24 augusti 2019 görs plats för ett sprakande karnevalståg i Enköpings centrum. Såväl privatpersoner, företag och föreningar kommer att medverka och visa upp sig.

​Karnevalståget startar 13:00 vid Westerlundska Gymnasiet.

Under samma dag anordnas Lattjolajbanlördag på Stora Torget, samt Kulturer i möte i Skolparken. Dagen kommer bjuda på karnevalståg, karuseller, hoppborgar, musik, dans och inte minst glädje.
Läs mer här: https://www.facebook.com/pages/category/Event/Karneval-Enk%C3%B6ping-789587207904329/
Enköpings Parker

Tisdag 11 juni 2019

Välkommen till Enköpings parker! Vi är stolta över vår stad där människor kan mötas!

Enköpings turistinformation erbjuder flera olika parkguidningar för allmänheten. De startar upp guidningarna i maj och fortsätter sedan hela sommaren till och med mitten av september.

https://upplevenkoping.se/upplev-och-besok/aktiviteter/enkopings-parker.html
BRF Utsikten

Måndag 03 juni 2019

Välkommen till Brf Utsikten!

Här bor du mycket centralt i nyproducerade och ljusa lägenheter om 2-5 rok med väl tilltagna balkonger och svårslagen utsikt!

https://www.maklarringen.se/project/enkoping/centrum/sadelmakargatan-13-15-kh-obj28864_1682601355
Upplev och besök Enköping

Onsdag 15 maj 2019

Ta en promenad i Enköpings vackra parker eller njut av bad och båtliv i Mälaren. I Enköping hittar du mysiga restauranger och kaféer, småbutiker, närproducerad mat, fina naturreservat och mycket mer.

Här finner ni kommunens evenemangskalender med allt från midsommarfirande till konstutställningar och allt däremellan!

https://upplevenkoping.se/upplev-och-besok.html
Fanna Backe

Torsdag 02 maj 2019

I hjärtat av Enköpings kanske mest omtyckta stadsdel Fanna växer ett helt nytt område fram. Här har vi tänkt på dig som har krattat färdigt i trädgården men också på dig som är på jakt efter din allra första egna bostad. Alla ska kunna hitta sin plats i nya Fanna oavsett vilken fas i livet man befinner sig. Vi tror nämligen att det är så man skapar en modern och trygg stadsdel.

https://mittfanna.se
Flytta till Enköping

Onsdag 24 april 2019

Här kan du njuta av småstadsatmosfären, förundras över de vackra vidderna på landsbygden och samtidigt ha tillgång till tre storstäder på ett bekvämt avstånd. Välkommen till oss!

https://upplevenkoping.se/flytta-till-enkoping.html
Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.