Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Fri värdering - Mäklarringen värderar din bostad kostnadsfritt

Kostnadsfri värdering - för dig som är nyfiken eller funderar på att sälja din bostad. Våra kunniga mäklare gör en fri värdering åt dig.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Mäklare Ängelholm

Hos Mäklarringen får du den bästa servicen vid försäljning av din bostad. Du är alltid välkommen att kontakta oss för en fri värdering.

Vi hjälper er som önskar sälja bostad i Ängelholm. Mäklarringen har många års erfarenhet av att sälja bostäder och en servicenivå som stäcker sig långt längre än vad ni förväntar er av en mäklare.

Ängelholms kommun blev nyligen utsedd till den kundvänligaste kommunen i Sverige! Den utmärkelsen tycker vi var extra rolig. Vill du också bosätta dig i Ängelholm är du välkommen att höra av dig så bevakar vi marknaden åt dig.

Genom Ängelholm slingrar sig Rönne å för att så småningom mynna ut i Skälderviken. Rönne år och dess delta kallas även för Skånes Amazonas tack vare sin flödande grönska. På sommaren kan du ta turistbåten Laxen och låta dig hänföras av de vackra vyerna. Turen startar vid Stadshusets brygga inne i stan och passeras hem nio broar på vägen ut till småbåtshamnen i Skälderviken. I småbåtshamnen gör båten ett kort uppehåll på ca 25 minuter för den som önskar köpa en glass och strosa i hamnen, innan båten vänder åter mot Stadshusets brygga. Totalt tar turen knappt två timmar och guidning sker på svenska och engelska.

Stränder i Ängelholm

Trivs du också på stranden? Ängelholm har fantastiska stränder och badplatser som avlöser varandra och du kommer säkert att hitta din alldeles egen favorit. Ängelholms havsbad är en sex kilometer lång badstrand med unikt sanddynelandskap och höga klitter. Här finns också Råbockabadet som ligger ett stenkast från campingplatsen Råbocka Camping. Råbocka har en härlig långgrund sandstrand med tillgång till toalett och dusch.

Ängelholm är en kommunöverskridande tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län med 28 232 invånare. I över 500 år har människor bott i Ängelholm och kommunen har idag 42 131 invånare vilket gör det till den 62:a största kommunen i Sverige per december 2018.

Vill du köpa eller sälja bostad i Ängelholm?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra SkåneVi finns på telefonnummer 0707-177 214 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.