Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Fri värdering - Mäklarringen värderar din bostad kostnadsfritt

Kostnadsfri värdering - för dig som är nyfiken eller funderar på att sälja din bostad. Våra kunniga mäklare gör en fri värdering åt dig.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Mäklare Klippan

Med Mäklarringen får du den bästa servicen vid försäljning av din bostad. Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri värdering.

Funderar du på att sälja din bostad i Klippan? Klippan är en kommun i Nordvästra Skåne med Klippan som centralort. Kommunen har drygt 17 000 invånare och centralorten ca 9 000 invånare. I Klippan finns skolor för alla åldrar, inklusive gymnasieskola och flera förskolor.

Funderar du på att bosätta dig i Klippan? Det kan vi varmt rekommendera. Tack vare Pågatågen tar du dig enkelt till Helsingborg på under 30 minuter. Tågen går en gång i timmen och ändå mer frekvent under rusningstid. Med pågatågen tar du dig också enkelt till Hässleholm och vidare till Kristianstad. Du kan även ta bussen till Ängelholm och Helsingborg.

I Klippan finns bowlinghall och simhall och under sommarhalvåret finns även en gokartbanan. Klippan ståtar också med flera pizzerior, caféer och butiker.

Golf i Klippan

I Ljungbyhed finns en 18-hålsbana med gemytlig atmosfär. Banan har hedkaraktär och ligger i ett naturskönt område. Men det kanske är bäst att du tar med dig några extrabollar, banan är överraskande svår. ​Föredrar du minigolf rekommenderar vi ett besök på Elfdalens Camping, där det finns en minigolfbana  som är öppen från april tom september.

Paddla KanotKlippans kommun har en alldeles egen kanotleden på Rönneå. Kanotleden är en del av den 85 kilometer långa sträckan mellan Västra Ringsjön och Skälderviken. Ge dig ut i vår vackra, skånska natur glidandes i en kanot eller kajak. Njut av lugnet och gemenskapen med familj, vänner eller kollegor.

Klippan är också känd för sin yllefabrik som grundades 1879.  Med sitt enorma sortiment av plädar, filtar, kuddar  och garner finns här alltid något som man fastnar för.

Vill du köpa eller sälja bostad i Klippan?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne! Vi finns på telefonnummer 0707-177 214 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.