Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Upptäck Järfälla

 

 


Höstmarknad i Barkarbystaden

Onsdag 25 september 2019

Passa på att njuta av det härliga vädret på höstmarknad i Barkarbystaden nu på lördag 28 september kl 11-15. På marknaden kommer det ställas ut bland annat äppelmust, honung, ost och delikatesser. För de allra yngsta erbjuds hoppborg, ansiktsmålning och pysselbuffé.

Läs mer på https://www.jarfalla.se/fritidochkultur/kulturochnojen/evenemang/evenemangsarkiv/hostmarknadibarkarbystaden.5.332540a1168cddd4e5db77eb.html
Friluftsliv i Järvafältets naturreservat

Torsdag 12 september 2019

I Järvafältets naturreservat är naturen omväxlande och det finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta svampmarker och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram.

Läs mer på https://www.utinaturen.nu/portfolio/jarvafaltet/
Viksjö Golfklubb – mer än bara golf

Onsdag 28 augusti 2019

Oavsett om du är en van golfare eller bara vill avnjuta en god lunch så är Viksjö Golfklubb en mötesplats att trivas på. Här finns 9-hålsbanor, 18-hålsbanor samt övningsområden och i restaurangen erbjuds högkvalitativa lunchmenyer som tillagas från grunden.

Läs mer på https://www.viksjogk.se/
Sveriges största outlet

Måndag 19 augusti 2019

På Stockholm Quality Outlet i Barkarby hittar ni Sveriges största outlet på premium varumärken. Här finns det 70 butiker som erbjuder mer än 160 olika varumärken som alltid säljs till 30–70% lägre priser. Här finns alla möjligheter för att göra ett fynd till ett riktigt bra pris oavsett om du söker mode, skor, sport, accessoarer eller heminredning.

Bekväm shopping när den är som bäst med gott om parkeringsplatser och fri parkering i fyra timmar. Här finns även lekplatser för barnen och flera restauranger och caféer.

Läs mer på https://qualityoutlet.com/
Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.