Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Upptäck Kristianstad - Östra Göinge

 

 


Julskyltning i Kristianstad

Onsdag 27 november 2019

Nu längtar vi efter vintervita dagar och julmys i våra hem. Att gå på julskyltning är en tradition för många och i Kristianstad finner du härlig julskyltning med julmarknad på trivsamma gågator. Ta en tur till staden den första advent - 1/12.

https://www.kristianstad.se/en/huvudnyheter/julbelysning/
Klimatsmarta julklappar!

Onsdag 13 november 2019

I tider då de flesta av hos försöker vara miljömedvetna så är ju en upplevelse den bästa julklappen. Varför inte ge bort en SPA-upplevelse på något av våra trevliga hotell i östra Skåne. Ett tips är den vackra gården Karlaby Kro som förutom en fin SPA-upplevelse erbjuder högklassig mat och trivsamt boende. https://www.karlabykro.se/

Vill man ha en riktigt skånsk matupplevelse kan man även besöka trivsamma Brösarps Gästis som även erbjuder SPA och mysigt boende. http://www.gastis.se/
Absolut Home Åhus

Fredag 01 november 2019

I år tycker Mäklarringen att vi alla skall tänka miljömedvetet och ge upplevelser i julklapp. I Åhus kan man besöka prisbelönt upplevelsecenter. Hit vallfärdar man från USA och Kina för att uppleva något utöver det vanliga tillsammans med utmärkt mat i restaurangen. Bästa julklappstipset!

Absolut en upplevelse att önska sig...

https://www.absoluthome.com/
Östra Göinge

Fredag 28 juni 2019

Jag älskar verkligen naturen i Östra Göinge denna speciella del av Skåne där våra svenska Snapphanar slogs mot de invaderande danskarna.

Naturen här är så annorlunda mot området kring Åhus där jag vuxit upp. När jag startade min karriär som mäklare upptäckte jag detta vackra område och blev förälskad! Här kan man bo i fantastisk miljö med relativt kort pendelavstånd till flera av våra större städer i regionen och man får riktigt mycket boende för pengarna!

När ni besöker området måste ni ta en tur till Vanås slott http://www.wanas.se/ strax utanför Knislinge. En riktig upplevelse på många plan. Konstnärlig aha-upplevelse med installationer i parkmiljö, naturupplevelse och här kan man numera både bo och äta riktigt gott.
Åhus i mitt hjärta

Tisdag 25 juni 2019

Uppvuxen i denna by har jag sett den växa från sommarstad till en by som nuförtiden har mycket att erbjuda året runt!

Vi är extra stolta över nyöppnade Absolut Home https://www.absoluthome.com/ som inte bara är en utmärkt restaurang men här kan man få en historielektion, rundvandring och lära sig att blanda de bästa drinkarna för sommarhänget.

En annan åretruntöppen favorit är Åhus Finest där man gärna avslutar veckan med goda vänner i mysig och enkel miljö https://www.ahusfinest.se/.

Ni kommer att få fler Åhustips framöver och glöm inte att jag kan varenda vrå av denna by så tveka inte att kontakta mig om ni vill ha råd och tips beträffande ert boende såväl om ni söker fritidshus eller permanent boende!
Sommarstaden Kristianstad

Torsdag 20 juni 2019

Vi är stolta över vår vackra sommarstad - Kristianstad- med ett stort utbud av restauranger och caféer. Läs vad vår lokaltidning Kristianstadsbladet rekommenderar för er sommarhungriga. http://www.kristianstadsbladet.se/feature/hang-kvar-i-stan/

Man får inte missa Tivoliparken i Kristianstad som är en riktig oas med många aktiviteter och omtyckta arrangemang såsom Kristianstads Rockfest som går av stapeln under juli. Både namnkunniga band som Backyard Babies men även lokala förmågor som får kliva fram i rampljuset. https://www.kristianstadrockfest.se/

Glöm inte att titta förbi vårt kontor på Västra Storgatan 21 uppe vid vår vackra kyrka nära stationen! Vi finns här hela sommaren och är garanterat bemannade på förmiddagarna. Kom in på en kopp kaffe vet ja!
Semestertider

Måndag 17 juni 2019

Sommar i Skåne bjuder på vacker natur med vita sandstränder och varma bad i våra fina sjöar.

Att leta fritidshus är inte alltid lätt och man måste kanske åka runt i området för att bilda sig en uppfattning om vad det är man prioriterar. Är det havsutsikt, avskildhet eller enkelhet? Frågeställningarna är många när man skall hitta sitt framtida paradis.

Jag arbetar i två kommuner, Östra Göinge och Kristianstads Kommun och har en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda alla typer av boende oavsett vad ni söker.

Befinner ni er i Nordöstra Skåne under juli får ni inte missa vårt största evenemang Åhus Beach https://ahusbeach.com. Härliga ungdomstävlingar i sanden i Åhus där man spelar både fotboll och handboll under ett par intensiva veckor. Nytt för i år är att evenemanget erbjuder kvällsaktiviteter med stora artister som Molly Sandén och Peg Parnevik.

Väl mött i sanden!
Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.