Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Upptäck Kristianstad - Östra Göinge

 

 


Corona i bostadsbranschen

Måndag 27 april 2020

Hur ligger det egentligen till?

Många undrar hur man skall agera i dessa virustider. Skall man lägga ut till försäljning? Kan man gå på visning? Sjunker bostadspriserna? Frågorna är många….

För det första så är marknaden stabil och vi alla i branschen har hittat nya sätt att visa upp bostaden på – virussäkert. Vi såg en kort avmattning under början av April men nu vid månadsskiftet verkar många delar av landet nu ha en stabil och spirande marknad med många köpare som letar bostad så tveka inte som säljare!

Vad gör vi då på Mäklarringen i Kristianstad för att förbättra situationen? Alla säljare får möjlighet att visa upp en film som görs i samband med fotograferingen. En film ger mer till spekulanten i form av rumskänsla och uppfattning om planlösning. Spekulanterna kan då börja med att titta på filmen istället för att gå på visning.

Är man sedan som spekulant osäker eller inte vill utsätta sig för möten har vi onlinevisningar via Hemnet där mäklaren filmar och berättar om bostaden vid ett speciellt tillfälle på ett utsatt klockslag. De som har gått på onlinevisningar vittnar om en mycket bra upplevelse med god bild och ljudkvalité.

Givetvis kan spekulanter alltid få enskilda visningar men så har vi arbetat under många år!

Sammanfattningsvis så rullar den svenska bostadsmarknaden på och enligt min mening skall man inte tveka att lägga ut sin bostad till försäljning.
Till bloggen

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.