Sök på Mäklarringen

Upptäck Norrtälje

 

 


Funderar du på att flytta till Norrtälje?

Tisdag 06 mars 2018

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir det dubbelt så många. Norrtälje är en idyllisk liten stad med genuin bebyggelse och medeltida vägnät. Här lockar butiker, krogar och kaféer, konst, evenemang och museer – året runt! Under sommaren bjuds det på en Custom Bike Show och American Carshow som varje år lockar många långväga besökare.

Området runt Norrtälje erbjuder både skärgårdsliv och brukssamhällen där du fortfarande kan uppleva herrgårdsliv och äkta roslagslandskap. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm city och det är nära till både Uppsala och Arlanda.

Läs mer om att flytta till Norrtälje https://www.roslagen.se/sv/norrtalje/flytta-hit/
Förskoleplats för nyinflyttade

Måndag 05 mars 2018

Här kan du söka barnomsorg och hitta läsårstider, jämföra skolor, eller läsa mer om allt från skolskjuts till kulturskolan. https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/
Bästa fikat i Norrtälje

Torsdag 01 mars 2018

Att småprata över en kopp kaffe och en bakelse efter shoppingrundan är en tradition i Norrtälje. Kaféer och konditorier finns för allas tycke och smak. Gammalt eller modernt. Café Hörnan är det allra äldsta kaféet (år 1912) och är välkänt för sin fantastiskt goda räksmörgås. På shoppinggatan Tullportsgatan har du det mer moderna kaféet Espresso House.
Njut av mat & dryck i Norrtälje

Måndag 26 februari 2018

Njut av allt det goda Norrtälje har att bjuda på, ofta lokala läckerheter med ekologiska råvaror serverade i spännande miljöer. Bakat och lagat med omsorg om både gäster och miljö. I Norrtälje hittar du flera restauranger samt nattklubbar, vinotek, värdshus, kaféer, bagerier och gårdsbutiker. 
Norrtälje badhus

Onsdag 07 februari 2018

Här hittar du stans bästa utsikt! Huvudbassängen är en 25-metersbassäng med 8 banor i den nya tävlingsbredden 2,5 meter. Badtemperaturen är 27-28 grader.
Utförsåkning i Norrtälje

Fredag 02 februari 2018

Kvisthamrabacken ligger centralt i Norrtälje längst in i Norrtäljeviken. Välkommen hit och åk i våra tre välpreparerade pister. Eller varför inte bara komma till vår värmestuga och fika. Backen är 225 meter lång och har en fallhöjd på 55 meter. Det finns tre nedfarter. Stora backen är blå och räknas som medelsvår, en skogsbacke och en svart nedfart med en lutning på 44 grader. Och för de allra minsta har vi en väldigt rolig pulkabacke. Backen har belysning och det finns skidlift.
Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.