Bästa stränderna runt Torreveija

Stränderna runt om Torrevieja är väldigt fina och populära med sin finkorniga vita sand

La Mata Beach

La Mata Beach är en mycket trevlig plats som är omgiven av La Mata naturreservat. Denna fina och långa strand sträcker sig från Cabo Cervera till slutet av La Mata. Här kan du även besöka många olika barer och restauranger.

Playa Del Cura Beach

Playa Del Cura är den mest populära stranden eftersom den ligger i stadens stadsområde. Vid stranden har man möjlighet att hyra solstolar och parasoller. Playa Del Cura har en nyrenoverad strandpromenad , där det finns glassbarer, restauranger och souvenirbutiker. Playa Del Cura Beach har även på senare tid blivit handikapp anpassad.

På strandpromenaden vid Playa Del Cura finns det alltså mycket att uppleva!!

Guardamar Moncayo Beach

Guardamar Moncayo Beach är en väldigt familjevänlig strand med mycket plats och härligt vatten. Här finns möjlighet att hyra solsängar och parasoller. Guardamar Moncayo Beach erbjuder även strandbarer med pizza, hamburgare, smörgåsar, härliga sallader med mera.

Det är också gångavstånd från Guardamar Moncayo Beach till Guardamar Del Segura men också La Mata Beach.

Cabo Roig Beach

Cabo Roig Beach är en mysig strand med fräsch havsbotten som även är väl skyddad mot vind. På strandpromenaden finns även ett stort utbud av restauranger. Cabo Roig Beach är en strand där du kan göra många olika aktiviteter som eldrivna surfbrädor, vattenskotrar och trampbåtar. Denna strand har även blå flagg-den europeiska miljöutmärkelsen för ren och fin strand.

Playa Flamenca Beach

Playa Flamenca Beach är en liten mindre strand med kristallklart vatten och vanligtvis inte så mycket folk. Stranden har även gratis Wi-Fi och är blåflaggd. Playa Flamenca Beach är även en handikappanpassande strand.

Stränder för hundar i Torrevieja

I närheten av Torrevieja finns det två hund passande stränder. Punta Margalla och Cala Del Moro. Här kan hundarna leka och bada fritt, på ägarens ansvar. Norr om Playa Flamenca finns också en strand för hundar.