Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

I samarbete med HELP

Vardagsjuridik för alla

Mäklarpodden har träffat HELP Försäkring och pratat juridik i vardagen. Och den för Mäklarringen skräddarsydda juristförsäkringen för bostadsköpare, BoKlar. Ett samtal med kloka sanningar och goda skratt. 

Vi möter Viet Hoang och Rabi Can från HELP som är rörande eniga om att vardagsjuridik ska vara tillgänglig för alla – utan krångel och utan höga arvoden. Kommentarer om att juridik skulle vara tråkigt förstår de inte alls. 

– Jag var elva år när jag bestämde mig för att bli jurist, berättar Viet Hoang. Min mellanstadielärare trodde det var en fas jag skulle gå igenom, och sikta på polis- eller brandmannayrket istället som alla andra i den åldern. 

– Jag sa till läraren att ”vänta åtta år, då pluggar jag till jurist”. Och det gjorde jag också. 

BoKlar en juristförsäkring för bostadsköpare 

Några av er har kanske fått goda råd från Viet i teveprogrammet Plus. Han har en bakgrund som konsumentrådgivare och på HELP ser han fördelarna med att få hjälpa kunden hela vägen. 

– Vi upptäckte att den gemensamma nämnaren vid våra försäkringsärenden ofta kretsar kring boendet. Och bostadsköpet, som för de flesta är livets största affär. Det var startskottet för BoKlar, berättar Rabi Can. 

Hör Rabi och Viet berätta om de tre F som de erbjuder mäklaren i form av mervärde. Ta del av intressanta och en del galna berättelser om fall där en försäkring har varit till stor hjälp i vardagslivet. 

Lyssna på Mäklarpodden här

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.