Sök på Mäklarringen

Mäklarpodden "Att styla en mäklare"

Mäklarstyling med Bobby Hadodo

Mäklarpodden är en branschpodd, först i sitt slag! Här får man en verklig inblick i mäklarens vardag samt intressanta diskussioner med roliga men även seriösa inslag. Den ska kännas som ett bra komplement till mäklarutbildningen helt enkelt, men vi tror även att alla i branschen (och utanför) kommer tycka det är kul och nyttigt att lyssna.

I det här avsnittet pratar vi med den meriterade stylisten Bobby Hadodo, som har sett till att personer som Fredrik Reinfeldt, Mikael Persbrandt, Danny Saucedo, Anders Bagge och Dogge Doggelito klär sig "rätt". 

– Jag var killen som var helt ointresserad av mode och kläder, trots att pappa hade klädbutik. En sommar praktiserade jag i hans butik och tio år senare hade jag och min bror flera egna butiker i Stockholm. Det blev en naturlig språngbräda in på området styling, berättar Bobby Hadodo. 

Medveten och välklädd mäklare

Vi möts på Bobbys arbetsplats, Johnells i Kungens Kurva, och han tipsar om hur man bör och kanske inte bör klä sig i rollen som fastighetsmäklare. Han pratar säsonger och årstider, hur man klär sig medvetet och välklätt och vad man ska tänka på när det gäller stil i största allmänhet. 

- Många mäklare anlitar en stylist och det är många som anammat det här med att första intrycket är viktigt. Man vill gärna utstråla det faktum att "jag har koll och jag vet vad jag gör". 

Hör Bobby berätta om styling, personlig stil, kavaj kontra väst, jeans på jobbet och felknäppta kavajer. Med mycket mera. 

Här bjuder vi den första av två delar. Trevlig lyssning! 

Soundcloud       Acast       iTunes

Mäklarpodden

Lyssna på mäklarpodden, en branschpodd först i sitt slag! 
Här får man en verklig inblick i mäklarens vardag.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.