Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nice

Adress 19 rue Gounod 6000 Nice
Telefon +46703469372

Nice- huvudstaden på Franska Rivieran

Nice är franska Rivierans självklara huvudort och ligger vid änglarnas vik, Baie des Anges. Staden är med sina 400 000 invånare Frankrikes femte största stad. Det rika kulturutbudet kombinerat med en känsla av glamour gör Nice till en av Frankrikes kulturellt sett mest värdefulla städer. Frankrike är bland annat förknippat med god mat och fantastiska viner, vackert språk, sofistikerad kultur och livsnjutning i största allmänhet. Här omsveps du av precis allt som den franska härligheten har att bjuda på. Du promenerar i det härliga medelhavsklimatet längs en av värdens vackraste och mest kända strandpromenader, känner doften från havet och njuter av mat och dryck som kommer fastna i ditt gastronomiska minne för en väldigt lång tid framöver. Du solar, badar, besöker sevärdheter och tar del av ett fantastiskt nöjesliv. Du spenderar tid på shopping som du inte hittar på hemmaplan. Du gör precis så mycket – eller lite – som du själv vill. I Nice lever du och mår bra.

Jag är din säljare i Nice

Paul Holmgren Kontorschef Nice 070 - 346 93 72

Kort om Mäklarringen Nice

Mäklarringen Nice hjälper våra kunder att sälja och köpa fastigheter inom Nice och angränsande närområden. Då själva överförandet av äganderätten av en bostad går via en ”notaire” (jurist som är specialiserad på fastighets- och familjerätt) kan vi givetvis rekommendera en bra sådan.

Vid behov av renovering av er fastighet kan vi genom den kunskap och erfarenhet vi har inom detta även hjälpa er med att förmedla byggtjänster så att en kvalitetsmedveten och kostnadseffektiv ombyggnad/renovering kan genomföras inom avtalat tid.

Om tankar finns att hyra ut er nya bostad kan vi även rekommendera bra lokal (engelsktalande) uthyrningsservice (städning, meet&greet mm).

Hitta till oss

Mer om Nice och franska rivieran

Efter mindre än tre timmars flygresa från Stockholm till Nice internationella flygplats är man nere på Franska Rivieran, med sin hisnande vackra kustlinje, inspirerande landskap och glamorösa soldränkta orter. Nice flygplats har mycket bra förbindelser till världen och har utökats för att möta den höga efterfrågan av lågprisflygbolag.

Kuststräckan i Nice var en av de första moderna turistorterna i Europa. Den blev en vinter kurort för den brittiska överklassen i slutet av 1800-talet. Den franska Rivieran har sedan dess med sina 120 km kust blivit känd för sitt exceptionella mikroklimat, vilket i hög grad har bidragit till det globala goda ryktet. I Côte d'Azur kan man avnjuta nästan 300 soldagar om året.

Nice, den franska Rivieran har genom åren utvecklats till att bli en av de mest eftertraktade andra hems platserna i världen. Det är därför inte någon överraskning att den franska Rivieran är en topplats för fastighetsinvesteringar. Fastigheter på den franska Rivieran har alltid varit en god investering. Många förvånas positivt över att priserna i området är lägre än andra europeiska regioner som inte nödvändigtvis är på kusten och man kan inte låta bli att undrar över vad folk väntar på!

Förutom det rika kulturutbudet hur många platser kan erbjuda härliga stränder och dryga timmen från kusten 14 skidorter…eller kanske spela golf på någon av de dryga 20-talet golfbanor som finns inom regionen.

Adress 19 rue Gounod 6000 Nice
Telefon +46703469372

Fri värdering