Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Mäklarringen + Brommapojkarna = sant

Mäklare och fotbollsspelare på samma planhalva

Bostäder och fotboll är kanske inte den mest självklara fusionen. Men Mäklarringen och Brommapojkarna har fattat tycke för varandra. Vi spelar på samma planhalva i Bromma, Grimsta, och jobbar båda hårt för högt uppsatta mål. Det är därför med stolthet som Mäklarringen placerar sitt namn på spelarnas matchtröjor!

Brommapojkarna är Europas största fotbollsförening och varje vecka tränar cirka 4000 barn och ungdomar i klubbens dagliga verksamhet. Drygt 700 ideella ledare skapar aktiviteter inom både ungdomsfotboll och elitfotboll – tillsammans med styrelse, kansli och funktionärer. 

Brommapojkarnas samhällsarbete (CSR) innefattar, utöver den vardagliga fotbollsverksamheten, stora insatser med Mötesplats Västerort som central arena. Brommapojkarnas Mötesplats Västerort är samlingsnamnet för Nattfotboll, Tjejfotboll, Första Jobbet Västerort och Skolträffen.

Mäklarringen går nu in som officiell partner och sätter sitt namn på matchtröjorna för Damlaget, Herrlaget, U21, U19 och F19, med placering på ryggtavlan, strax under tröjnumret.

– Vi har sökt lokala aktörer som vill stötta vårt arbete. Vi är mycket glada att Mäklarringen i Stockholm valt att gå in i BP, säger Stina Jansson, affärsutvecklare i Brommapojkarna. 

Fotboll med samhällsansvar

Brommapojkarna är en förening med högt satta mål vilket speglar vår företagskultur. I våra ögon är Brommapojkarna inte bara ett fotbollslag – det är en organisation som bidrar till samhället med sin fantastiska ungdomsverksamhet och som under många år har fostrat oerhört duktiga fotbollsspelare och framför allt människor. 

Fotbollen är för många utsatta ungdomar en räddning och vi vet av erfarenhet att Brommapojkarna alltid tagit sitt ansvar och fostrat dessa ungdomar i disciplin och laganda och fått bort dem från gatan. Vi vill gärna vara med och bidra till deras fantastiska arbete.  

Att Brommapojkarna och ett av Mäklarringens ledande kontor delar samma hemmaplan, nämligen Grimsta, är ytterligare en anledning till sponsorskapet. Flera av Mäklarringens medarbetare har dessutom en nära relation till BP och extra glad över samarbetet är kedjans egen mäklare Andreas Yacoub, som är uppvuxen i Vällingby och har spelat i klubben under hela sin uppväxt.   

Foto: Erik Bjernulf

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.