Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Mäklarringen – välkommen till Sölvesborg

Blekinge säger hej till Mäklarringen

Mäklarringen öppnar sin dörr igen – den här gången i Sölvesborg. Det är den välkända Kristianstadsprofilen Eva Kraft som öppnar eget kontor i Blekinge den 1 juli. En premiär som hon ser fram emot med erfaret lugn och spänning.   

Eva Kraft jobbar sedan åtta år på Mäklarringen i Kristianstad, där hon bland annat har varit med och byggt upp Östra Göinge – med en vad vi skulle kunna kalla stjärnstatus som mäklare.  

– Sedan en tid tillbaka känner jag att jag vill utvecklas mer och nästa naturliga steg är att öppna ett eget kontor, säger Eva Kraft och tillägger att hon kommer att arbeta kvar för Kristianstadskontoret, framför allt i Östra Göinge. 

Eva tror mycket på Blekinge och Sölvesborg och uppskattar det faktum att hon tack vare närheten kan bo kvar i skånska Åhus. 

– Både staden och länet känns spännande och då jag redan haft kunder i området har jag mycket förkunskaper i bagaget. Jag har också, tack vare Östra Göinge, kunskapen och erfarenheten av att kunna bygga upp ett varumärke och namn från scratch, i ett nytt område.  

Sölvesborg en stad med potential

Eva hoppas och tror att starten i Sölvesborg kommer bli smidig, och förhoppningsvis snabb, eftersom hon kommer att arbeta för samma varumärke som tidigare. 

– Sölvesborg är en underbar stad och området har en riktigt stor fritidshusmarknad som jag ser stor potential i. 

– Jag har en långsiktig plan och kommer strategiskt att bearbeta marknaden. Med tanke på att jag arbetar kvar för Mäklarringen Kristianstad känner jag att jag kan sitta lugnt i båten och inte stressa fram några affärer. Ett upplägg som jag tror gynnar alla!

Välkommen till Mäklarringen Kristianstad

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.