Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Verktygslådan för en trygg och snygg affär

Mäklarringens nya profilkostym

Mäklarringen kommer inom kort att presentera en helt ny grafisk profil för den svenska och utländska marknaden. Man kommer att klä sig i ett helt nytt form- och färgspråk med en modern och exklusiv touch. 

Ambitionen har varit att ge plats för, och sätta fokus på, de fina bostadsbilder som presenteras och uttrycka en optimal känsla för de unika hem som marknadsförs och förmedlas via Mäklarringen. 

Vi har arbetat hårt det senaste året för att kunna erbjuda våra säljare och köpare i både Sverige och utlandet de modernaste försäljningsverktygen. Den nya profilen kommer att knyta ihop säcken med den nya hemsidan som lanserades tidigare i år, vår stora satsning på sociala medier som beräknas lanseras under senhösten, virtuella visningar av bostäder och drönarfotografering.

Nu kan vi med stolthet säga att vi erbjuder våra kunder en fulländad portfölj av de modernaste försäljningsverktygen, men vi är inte nöjda än utan har ännu några ess kvar i ärmen.

Nya, expansiva Mäklarringen

Förändringarna återspeglar det nya expansiva Mäklarringen, som återupptar kampen om marknadens bästa tjänst för både köpare och säljare. 

Vi har det senaste året haft ett stort tillväxtfokus och har gjort en hel del nyetableringar och rekryteringar. Nu förser vi även våra mäklare med den bästa verktygslådan för att göra en trygg och bra affär riktigt snyggt. 

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.