Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Mäklarringen börjar med VR visning

Mäklarringen kommer inom kort att erbjuda marknaden virtuella visningar av bostäder som företaget har till salu. VR har på kort tid blivit en trend i många olika branscher och nu tar Mäklarringen, en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor, efter trenden och tar tekniken till sin marknad både i Sverige och i utland.

För oss är VR-visningar ett utmärkt komplement till våra traditionella visningar. Vi har i regel en till två visningstider per bostad och i vissa fall kan det vara så att vissa spekulanter inte hinner eller av olika anledningar inte kan komma på visning. Med VR kan vi ändå förmedla en känsla för bostaden vart du än befinner dig säger Eva Lundqvist, operativ ledning på Mäklarringen.

Mäklarringen tror även att försäljningsprocessen av utländska bostäder kommer att effektiviseras och förenklas.

Våra utlandskontor är väldigt glada över att vi på våra svenska kontor och på hemsidan kommer att kunna visa bostäder för spekulanter som är intresserade av ett objekt i exempelvis Spanien. Vi kan med VR och drönarfotografering guida våra spekulanter i både bostaden och närområdet innan spekulanten bestämmer sig för att åka ner fortsätter Eva Lundqvist.

 

För mer information, kontakta:
Eva Lundqvist, Operativ ledning Mäklarringen
E-post: eva.lundqvist@maklarringen.se
Tel:  070-260 28 64

Eller besök www.maklarringen.se/VR

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.