Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Mäklarringen lämnar alla garderober för Pride

Mäklarringen är den första svenska mäklarbyrån att stödja Pride, bland annat som supporter och paraddeltagare. Nu uppmanar man andra fastighetsmäklare i landet att göra detsamma. 

 Ska man prata i mäklartermer har Mäklarringen redan anammat tänket med allas olikheter.  

 – Alla är vi olika. Det tar vi hänsyn till när du anlitar oss. I vårt fall pratar vi om en individ, ett par eller en familj och deras troligen största affär i livet, oavsett var i landet man bor eller var i livet man befinner sig. Vi tycker att det går att överföra dessa tankar och värderingar till alla människors rättigheter och lika värde, säger Eva Lundqvist, pressansvarig på Mäklarringen. 

 – Vi vill skapa trygghet och tar även ställning för ett jämlikt samhälle. I drygt 35 år har vi fått förtroendet att genomföra tusentals bostadsaffärer, vilket har lärt oss en hel del om lägenheter, villor och fritidshus runtom i landet. Men inte minst har det lärt oss oerhört mycket om människor. Hur olika vi är och hur olika vi tycker – och att det är okej. 

Mäklarringen stödjer även Läkarmissionens arbete för föräldralösa barn i Uganda och Mocambique och strävar efter att göra skillnad. Under flera år har Mäklarringen utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare och lägger stor vikt vid både medarbetares och kunders trivsel. Att se människan och individen.   

 “Så vi ses väl i Prideparaden, Fredrik Eklund och alla andra fastighetsmäklare i landet ..?!”  

 

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.