Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Läkarmissionen & Gatubarnen i Uganda

Livet som gatubarn är utsatt, farligt och helt ohållbart. Läkarmissionen i samarbete med Mäklarringen hjälper barn i Uganda bort från gatan och till en bättre framtid. I Ugandas huvudstad Kampala beräknar myndigheterna att det finns mer än 10 000 gatubarn. De sover på trottoarerna, äter sopor och är utsatta för stora risker för allt från sjukdomar till våld och droger. Mäklarringen ger gatubarn en ny chans i livet, och om det är möjligt återförenar dem med deras riktiga familjer. Vi ger dem en chans till en bostad och ett hem, vilket vi gör dagligen i vårat arbete. 

  • De får riktiga sängar, rejäla mål mat och ansvarsfulla vuxna som tar hand om dem.
  • De får ta igen förlorad skolgång, hjälpa till med städning, matlagning och arbeta med centrets odlingar och djur.
  • När barnen är redo återförenas de med sina riktiga familjer eller släktingar. Om det inte går får de i stället en utvald fosterfamilj.

När vi sålt din bostad skänker vi pengar i ditt namn till detta projekt. Hittills har vi, tack vare alla våra kunder, skänkt över 1 000 000 kr. Så tack. Tack för att du just du valde Mäklarringen.

Det här är bara början
Hittills har vi samlat ihop över en miljon kronor. Men insamlingen slutar inte här - den har bara börjat.
Vi i Mäklarringen ska fortsätta samla in och ge ännu fler barn chansen att få en bättre framtid och ett bra liv. Sedan 2013 har vi stöttat Läkarmissionens arbete och det är ett långsiktigt arbete som vi på Mäklarringen tagit till våra hjärtan, därför fortsätter insamlingen under hela 2017.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.