Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Vi är din mäklare på Södra Costa Blanca

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi hjälper dig genom processen med alla lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Adress Avda.California esq c/Nazaries 318 9 Orihuela Costa
Telefon +34 664 583 233

Mäklarringen Södra Costa Blanca

Området på Spaniens sydöstra kust, känt för sina stränder

Vårt området södra Costa Blanca tillhör Valencia-regionen och ligger söder om Alicantes flygplats. Här finner ni ett pärlband av orter med fantastiska stränder. 

Upptäck större städer som Santa Pola, Guardamar och Torrevieja och mindre byar som La Marina, Punta Prima, Mil Palmeras samt många fler. Njut av fantastiska, långa stränder likväl som små och privata strandområden. Här finner ni radhus och lägenheter, villor och golfanläggningar med olika sorters bostäder. 

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca. Dessutom anser Världshälsoorganisationen WHO att Costa Blanca är ett av världens mest hälsosamma ställen att leva på. Området runt Torrevieja är extra hälsosamt tack vare de båda saltsjöarna som omringar staden. Många personer åker hit av hälsoskäl tack vare det gynnsamma klimatet som passar utmärkt för bland annat reumatiker och andra med värk-, muskel- eller ledbesvär. Även allergiker gynnas av att åka hit för att uppleva positiva hälsoeffekter.

Lättillgängligt med flyg och utmärkt shopping

På bara tre, fyra timmar kommer ni från Sverige till Alicante med flyg. På flygplatsen är det enkelt och bekvämt att hyra bil, alternativt att ha sin egen bil på långtidsparkering året om. Det går också flygbussar mellan Alicante flygplats och Torrevieja. Föredrar man taxi finns det alltid lediga bilar på plats.  

Orihuela Costa är området precis söder om Torrevieja, som består av flera orter, som Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Villamartin. Här ligger det bara några år gamla köpcentret Zenia Boulevard, som är det största i sitt slag i Alicante-provinsen. Zenia Boulevard lockar med 150 butiker, restauranger och barer, utspridda på drygt 16 000 kvadratmeter. Köpcentret är öppet året om, alla dagar i veckan. Det är nytt, fräscht och modernt, designat för att efterlikna en typisk medelhavsstad, inklusive både slingrande gator, torg och fontäner. 

I Orihuela Costa, närmare bestämt Playa Flamenca, finner ni vårt nyöppnade kontor i IBC Business Center. Varmt välkomna att besöka oss! 

Ni kommer i kontakt med Mäklarringen södra Costa Blanca på telefonnummer +34 664 583 233 och på vårt kontor på Avda.California esq c/Nazaries i Orihuela Costa.

 


Vi är dina säljare på Södra Costa Blanca

Katarina Johansson Kontorsägare/Säljare Södra Costa Blanca +34 670 336 815
Niclas Johansson Kontorsägare/Säljare Södra Costa Blanca +34 664 583 233

5 mest klickade bostäderna Södra Costa Blanca

Adress Avda.California esq c/Nazaries 318 9 Orihuela Costa
Telefon +34 664 583 233

Fri värdering

Fri värdering