Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

BoKlar, Juristförsäkringen för bostadsköpare

Mäklarringen ger bostadsköpare juridisk hjälp 

Många bostadsägare vet att juridiska tjänster kan bli dyra på löpande räkning. Med den vetskapen har Mäklarringen och HELP Försäkring tagit fram försäkringen BoKlar till dig som köper ny bostad, vare sig det är en fastighet eller en bostadsrätt. 

Nu är den här – en unik juristförsäkring för bostadsköpare! Mäklarringen och HELP Försäkring har skapat produkten BoKlar som kan tecknas av privatpersoner, för både bostadsrätter och fastigheter. 

Egen jurist i 365 dagar 

Från tillträdesdagen och ett helt år framåt får du en egen jurist som hanterar juridiska frågor som rör din bostad. Juristen upprättar skräddarsydda avtal, driver ärenden, svarar på dina frågor, ger råd, förhandlar med motpart och företräder dig i domstol – med ett rättsskydd upp till två miljoner kronor.  

Vi är stolta och glada över att kunna presentera BoKlar – en produkt som vi i samarbete med HELP har jobbat hårt för att få fram.  

BoKlar ger juristhjälp från tillträdesdagen

Försäkringen gäller make, maka och sambo som är skrivna på samma adress. Du har också tillgång till onlinetjänster och kan ladda ner egna avtal, följa dina ärenden och hålla kontakt med din jurist. Försäkringen har ingen karenstid och du betalar ingen självrisk när du använder den.

– Alla som någon gång har köpt hus eller bostadsrätt vet att det är mycket att tänka på den första tiden, säger Alexandra Åquist, Sverigechef på HELP.  

– Många frågor och ärenden kan dyka upp, om allt från hantverkaravtal och diskussioner med bostadsrättsföreningen till avslag på bygglov och grannfejder. Med BoKlar har man en egen jurist som hanterar dessa ärenden och säkrar att man får de utfall man har rätt till, säger Alexandra Åquist. 

Du tecknar försäkringen i samband med bostadsköpet, sedan är din egen jurist bara ett samtal bort. Din mäklare har all information om BoKlar och svarar gärna på dina frågor! Du hittar mer information om HELPs Försäkringsvillkor här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.