Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Börja med en fri värdering!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Boklar

Mäklarringen ger bostadsköpare och säljare juridisk hjälp 

Många bostadsägare vet att juridiska tjänster kan bli dyra på löpande räkning. Med den vetskapen har Mäklarringen och HELP Försäkring tagit fram försäkringen BoKlar till dig som köper eller säljer ny bostad, vare sig det är en fastighet eller en bostadsrätt. 

Din egen jurist sköter din vardagsjurdik medan du gör något roligare.

Alla kan behöva hjälp med vardagsjuridiken, du också. Kanske när det är som minst lämpligt med kostnader och trassel. Sälj eller köp din bostad via oss på Mäklarringen så kan du få juristhjälp utan timkostnad i ett helt år. Tjänsten heter BoKlar och är i grunden en försäkring som erbjuds exklusivt till Mäklarringens kunder.

Juristen skriver dina hantverkarkontrakt, tar fighten med luriga näringsidkare, upprättar det samboavtal du har gått och dragit på och hjälper dig att få rätt när kommunen nekar bygglov eller bostadsrättsföreningens styrelse har gjort fel. 

Stora som små frågor, juristen ser till att du har rätten på din sida. Ända upp i domstol om det behövs. Inget timpris, ingen karens och inget krångel.

Det här skyddet får du av BoKlar:

  • Hjälp med hantverkaravtal, granntvister, överklagande vid avslag på bygglov, andrahandsuthyrning och tolkning av bostadsrättsföreningens stadgar med mera. Din jurist hjälper också till med din juridiska grundtrygghet som samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev och testamente.
  • Din make, maka, sambo eller registrerad partner på samma adress kan också använda försäkringen. Om din partner mot förmodan skulle bli din motpart gäller juristhjälpen för den som står på försäkringen.
  • Ingen karenstid.
  • Inget timpris. 15 timmars fri juristhjälp i ett helt år och ingen kostnad om påbörjade ärenden tar mer tid än så. Om ditt ärende går till domstol tillkommer 3 000 kronor, något annat betalar du aldrig. Oavsett hur lång tid tvisten tar.
  • Inget krångel. Lyft luren och ring din jurist så får du hjälp.

När kan jag få BoKlar?

När du köper eller säljer din bostad hos någon av Mäklarringens alla mäklare i Sverige.

Var kan jag få BoKlar?

Hos alla mäklare som är anslutna till Mäklarringen, över hela Sverige. Din lokala mäklare svarar gärna på alla dina frågor.

Vem kan få BoKlar?

Alla privatpersoner som köper eller säljer bostadsrätt eller villa via Mäklarringen.

Vad kostar det att få en egen jurist?

När du köper en bostad via Mäklarringen betalar du en engångskostnad på 2 800 kronor, det ger dig 15 timmars fri juristhjälp i ett år.

När du säljer en bostad via Mäklarringen bjuder de på hela kostnaden för 15 timmars fri juristhjälp i ett år.

Din mäklare har all information om BoKlar och svarar gärna på dina frågor  eller läs mer nedan eller på HELPs  hemsida. 

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.