Sök på Mäklarringen

Söderberg & Partners Bolån

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarringen kan vi på Söderberg & Partners Bolån hjälpa dig med allt som rör ditt bolån. Vi erbjuder personlig service och hjälp med allt från lånelöfte till köp av bostad, och därefter genom hela ditt bostadsägande.  

  • Snabb service 

Vi på Söderberg & Partners Bolån förstår vikten av att behöva agera snabbt på bostadsmarknaden och kunna leverera snabba och pålitliga besked. Vår ambition är därför att lämna svar på din låneansökan redan samma dag.  

  • Personligt bemötande 

Vi vill att bolåneprocessen ska vara enkel för dig som kund, och att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Hos oss får du en och samma kontaktperson genom hela din affär, från låneansökan till utbetalning.  

  • Långsiktighet 

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med ditt bolån även många år efter ditt bostadsköp. Vi är måna om att bygga långsiktiga relationer, ha kontinuerlig dialog och finnas här för dig när du behöver hjälp. 

 

Vill du ansöka om ett bolån eller har andra frågor?  Fyll i formuläret så ringer Söderberg & Partners Bolån upp dig för vidare dialog! 

 

Läs mer om Söderberg & Partners Bolån.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.