Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Båtsviksvägen 3

Adelsö Hallsta / Adelsö
1 195 000 kr utgångspris
1 195 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Båtsviksvägen 3
 • Område Adelsö Hallsta
 • Pris 1 195 000 kr utgångspris
 • Tomt 2 430 m²
 • Tomttyp sluttningstomt
 • Övrigt tomt Tomt Fin och sjönära tomt med ett högt läge endast ett stenkast till trevlig badplats med långgrund strand. Från tomten har du sjöglimt och vackra vyer över åkermark och landskap. Närområde 10 minuters promenad till närmsta busshållplats. 10-15 minuters promenad till välsorterad butik. Taxeringskod/fastighetsavgift En tomt har taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark till helårsbostad. När fastigheten är bebyggd och huset är slutbesiktigad skickas en blankett in till skattemyndigheten för att ändra taxeringsuppgifterna och erhålla en ny taxeringskod, 220 (Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer). Enligt nuvarande skatteregler är nybyggda hus befriade från fastighetsavgift de femton första åren, nytt från och med 1 januari 2013.

-SJÖNÄRA TOMT MED HÖGT OCH FINT LÄGE-

Fantastiskt tomt med högt, fint läge på natursköna Adelsö. Vacker, vidsträckt vy över ängsmark och viss sjöutsikt. Här har du chansen att bygga ditt drömboende endast ett stenkast från bad och båtplats. Tomten ligger i ett detaljplanerat område (för byggrätt se, under dokument) Tomten är en sluttningstomt endast ett stenkast från långgrund badstrand. Här bor du i en lantlig idyll med promenad/cykelavstånd till buss, café och en mycket trevlig butik. Välkommen!

Tina Hennicks Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 070-44 11 292
tina.hennicks@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tina Hennicks Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 070-44 11 292
tina.hennicks@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fin tomt med vackra vyer
Fin tomt med vackra vyer
Nära bad och badstrand
Nära bad och badstrand
Sjöglimt
Sjöglimt
En lantlig idyll
En lantlig idyll
Del av tomten
Del av tomten
Båtsviksvägen 3 båtsviksvägen 3 adelsö hallsta ekerö adelsö
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Fastighetsbeteckning Hallsta 1:89
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomtarea 2 430 m²
 • Tomttyp sluttningstomt
 • Övrig tomt Tomt Fin och sjönära tomt med ett högt läge endast ett stenkast till trevlig badplats med långgrund strand. Från tomten har du sjöglimt och vackra vyer över åkermark och landskap. Närområde 10 minuters promenad till närmsta busshållplats. 10-15 minuters promenad till välsorterad butik. Taxeringskod/fastighetsavgift En tomt har taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark till helårsbostad. När fastigheten är bebyggd och huset är slutbesiktigad skickas en blankett in till skattemyndigheten för att ändra taxeringsuppgifterna och erhålla en ny taxeringskod, 220 (Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer). Enligt nuvarande skatteregler är nybyggda hus befriade från fastighetsavgift de femton första åren, nytt från och med 1 januari 2013.
 • Taxeringsår 2018
 • Summa taxeringsvärde 552 000 kr
 • Markvärde 552 000 kr
 • Pantbrev -
 • Vatten och avlopp Vatten och avlopp saknas. Säljaren bekostar provgropar när kontrakt har skrivits.
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Ekerö Hallsta GA:4 (Hallsta Samfällighetsförening). Ändamål: Vägar.
 • Planbestämmelser Byggnadsplan (1952-12-04)
 • Fullvärdesförsäkrad Ja

Området

Allmänt om området

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och har en areal på 25,79 kvadratkilometer. Adelsön har ingen fast vägförbindelse med fastlandet (Munsön) och kan med bil enbart nås via Adelsöleden som sträcker sig över Svinsundet från Sjöängen på Munsön till Lilla Stenby på Adelsön. Att bo på Adelsö är som att bo mitt i vårt historiska arv med Mälaren som granne. Här bor du i en vacker miljö, nära vandringsstråk och med Mälaren som granne. Sommartid kan du packa utflyktskorgen och gå ner till Mälaren för ett dopp och vintertid kan du spänna på dig skidorna för en tur. Ön är mycket intressant ur ett historiskt perspektiv. Här finns många kulturminnesmärken som Björkö och området med Adelsö kyrka och Hovgården är av Unesco förklarade som världsarv

Närservice

På Adelsö finns ett trevligt och välbesökt café vid Hovgården och här finns även Adelsö butik en trevlig lanthandel som även erbjuder catering. Det finns ett par aktiva fiskare som förser ortsborna med färsk fisk. På promenadavstånd finns en pizzeria. Vid Sättra finns en bilverkstad. Här finns även gott om stall, badplatser och små båthamnar

Kommunikation

Färjeförbindelse mellan Adelsö och Munsö går regelbundet med ca 30 minuters intervall och är gratis (oftare i rusningstid) Bussar (linjerna 311 och 312) utgår från Brommaplan och går till färjeläget, Sjöängen, på Munsö. Buss 312 medföljer färjan och går även runt på ön. Med buss tar det ca 55 minuter till Brommaplan. Det går också att byta buss vid Ekerö C och åka direkt till Mörby station (Danderyds sjukhus).

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.