Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Gärdsgårdsvägen 11

Adelsö Hallsta / Adelsö
950 000 kr utgångspris
950 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Gärdsgårdsvägen 11
 • Område Adelsö Hallsta
 • Pris 950 000 kr utgångspris
 • Tomt 2 107 m²
 • Drift 695 kr/år
  Fastighetsavgift/skatt tillkommer
 • Övrigt tomt TAXERINGSKOD / FASTIGHETSAVGIFT: En tomt har taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark till helårsbostad. När fastigheten är bebyggd och huset är slutbesiktigat skickas en blankett in till skattemyndigheten för att ändra taxeringsuppgifterna och erhålla en ny taxeringskod, 220 (Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer). Enligt nuvarnade skatteregler är nybyggda hus befriade från fastighetsavgift de femton första åren.(nytt från och med 1 januari 2013).

-SJÖNÄRA LÄGE- Nu finns möjlighet att förvärva en bra tomt om 2107 kvm i Hallsta på natursköna Adelsö. Bra solläge i syd/väst. Gångavstånd till ett par fina små badstränder. Här bor du lantligt i en fantastisk fin miljö med anrik historia. Fin och sjönära tomt på natursköna Adelsö. Här har du chansen att bygga ditt drömboende i närheten av Mälaren. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Det finns ett förhandsbesked från Ekerö kommun daterat 2018-09-06 (giltigt i två år, kommer att behöva förnyas), även nybyggnadskarta finns, se kopia. Här bor du i en lantlig idyll med promenad/cykelavstånd till bad, buss, café och en mycket trevlig matbutik. Välkommen att åka och titta själv på tomten, brevlåda finns på tomten med beskrivning och bilaga. Plastband är markerade var tomtpinnarna finns i tomtgränsen.

Lena Falck Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 070-759 59 97
lena.falck@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Lena Falck Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 070-759 59 97
lena.falck@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Välkommen till Gärdsgårdsvägen 11
Välkommen till Gärdsgårdsvägen 11
Tomten från vägen
Tomten från vägen
Del av tomten
Del av tomten
Västra delen av tomten
Västra delen av tomten
Grannens hus skymtar från bakre delen av tomten
Grannens hus skymtar från bakre delen av tomten
Gärdsgårdsvägen 11 gärdsgårdsvägen 11 adelsö hallsta ekerö adelsö
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Fastighetsbeteckning Hallsta 1:116
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomtarea 2 107 m²
 • Övrig tomt TAXERINGSKOD / FASTIGHETSAVGIFT: En tomt har taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark till helårsbostad. När fastigheten är bebyggd och huset är slutbesiktigat skickas en blankett in till skattemyndigheten för att ändra taxeringsuppgifterna och erhålla en ny taxeringskod, 220 (Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer). Enligt nuvarnade skatteregler är nybyggda hus befriade från fastighetsavgift de femton första åren.(nytt från och med 1 januari 2013).
 • Taxeringsår 2018
 • Summa taxeringsvärde 533 000 kr
 • Markvärde 533 000 kr
 • Pantbrev -
 • Vatten och avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas 2018-06-15 utfördes undersökningar med hjälp av företaget Delta Geo, Therese Delteus avseende anläggning av avloppsanläggnint samt skyddsavstånd från avloppsanläggning till omgivande brunnar för fastigheterna Hallsta 1:116 och 1:117. Se kopia.
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Ekerö Hallsta GA:2 Ändamål: Infiltraionsanläggning och avloppsledningar med tillhörande anordningar (se handling gällande överenskommelse daterad 2016-12-03). och Gemensamhetsanläggning: Ekerö Hallsta GA:4 Ändamål: Vägar. Föreningsnamn: Hallsta Samfällighetsförening (styrelsen@hallstasmf.com), ca 114 fastigheter ingår i vägföreningen. Kostnaden är olika beroende på om det är året-runt boende, sommarboende eller en obebyggd tomt.
 • Kostnad för väg/samfällighet 695 kr/år
 • Total driftkostnad 695 kr/år

  Utöver driftskostnaderna tillkommer:
  Fastighetsavgift 5 330 kr/år
 • Fullvärdesförsäkrad Ja
 • Vägbeskrivning Följ Ekerövägen mot Adelsö, ca 23 km. Ta bilfärjan över till Adelsö. Kör rakt fram i ca 400 m till T-korsning. Sväng vänster och följ Adelsö ringväg ca 4,2 km. Sväng vänster in på Hallstavägen och kör ca 700 meter. Sväng höger vid Notvägen och kör ca 165 meter. Sväng in vänster på Gärdsgårdsvägen, tomten ligger på vänster sida, se våra skyltar.
 • Övrigt Tomten är en plan naturtomt. Det är blandad bebyggelse i området. Här finns både fritidshus och permanentbebyggelse. Närmaste granntomterna: nr 9 håller på och ska bebyggas, tomten ovanför, nr 13 är bebyggd med ett fritidshus.

Området

Allmänt om området

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och har en areal på 25,79 kvadratkilometer. Adelsön har ingen fast vägförbindelse med fastlandet (Munsön) och kan med bil enbart nås via Adelsöleden som sträcker sig över Svinsundet från Sjöängen på Munsön till Lilla Stenby på Adelsön. Att bo på Adelsö är som att bo mitt i vårt historiska arv med Mälaren som granne. Här bor du i en vacker miljö nära fina vandringsstråk. Sommartid kan du packa utflyktskorgen och gå ner till Mälaren för ett dopp och vintertid kan du spänna på dig skidorna för en tur. Ön är mycket intressant ur ett historiskt perspektiv. Här finns många kulturminnesmärken som Björkö och området med Adelsö kyrka och Hovgården är av Unesco förklarade som världsarv

Närservice

På Adelsö finns ett trevligt och välbesökt café vid Hovgården och här finns även Adelsö butik en trevlig lanthandel som även erbjuder catering. Det finns ett par aktiva fiskare som förser ortsborna med färsk fisk. Här finns även gott om stall, badplatser och små båthamnar

Kommunikation

Färjeförbindelse mellan Adelsö och Munsö går regelbundet med ca 30 minuters intervall och är gratis (oftare i rusningstid) Bussar (linjerna 311 och 312) utgår från Brommaplan och går till färjeläget, Sjöängen, på Munsö. Buss 312 medföljer färjan och går även runt på ön. Med buss tar det ca 55 minuter till Brommaplan. Det går också att byta buss vid Ekerö C och åka direkt till Mörby station (Danderyds sjukhus).

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.