Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Gondolgränd 4

Hemavan/Birke / HEMAVAN
12 000 000 kr 1,550,000-12,000,000kr
12 000 000 kr 1,550,000-12,000,000kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Gondolgränd 4
 • Område Hemavan/Birke
 • Pris 12 000 000 kr 1,550,000-12,000,000kr
 • Tomttyp Grovplanerad
 • Övrigt tomt Arealer 681-2,848kvm

SistaTomten för flerbostadshus med vid Hemavan Gondol!

Tomt för flerfamiljshus alternativt hotell med generös byggrätt och ett fantastiskt läge mitt i pisten vid Hemavan Gondol. BYA 975kvm BTA 2925kvm 3 våningar samt utöver detta även sutterängvåning vilket inte är inräknat i ovan angiven BTA. Gondolbyn. I samarbete med Hemavan Alpint förmedlar vi nu tomter med generösa byggrätter och mycket attraktivt läge - ett stenkast från skidbackarna och den nya Gondolen! Dessa tomter har byggrätter med byggnader i upp till fyra våningar för flerfamiljshus, hotell eller handel. Tomtstorlekar 681 - 2848kvm med en BTA 476 - 2,988kvm. Se bifogad detaljplan samt övriga dokument för detaljinformation. Vägar, Kommunalt Vatten och avlopp dras till tomtgräns på varje fastighet . Anslutningsavgifter betalas av köparen. Fastigheterna säljes i Aktiebolag. ENDAST EN TOMT KVAR!

Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Sålda Tomter!
Sålda Tomter!
Gondolen
Gondolen
Inspirationshus Gondolbyn hemavan
Inspirationshus Gondolbyn hemavan
Flygplatsen i Hemavan
Flygplatsen i Hemavan
Gestaltningsbild Gondolbyn.
Gestaltningsbild Gondolbyn.
Gondolgränd 4 gondolgränd 4 hemavan/birke storuman hemavan

Fakta

 • Fastighetsbeteckning Björkfors 1:1279-1:1304
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomttyp Grovplanerad
 • Övrig tomt Arealer 681-2,848kvm
 • Taxeringsår 2019
 • Summa taxeringsvärde -
 • Pantbrev -
 • Vatten och avlopp Möjlighet att ansluta till kommunalt VA
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Förmån: Officialservitut Väg, 2421-14/29.1 Last: Ledningsrätt Eldistributionsledningar, 2421-95/7.1
 • Planbestämmelser Detaljplan (2019-04-24) Detaljplan (2007-06-26) Byggnadsplan (1968-09-27)
 • Total driftkostnad -
 • Fullvärdesförsäkrad Nej
 • Övrigt Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar varav en gondol/telemix, 29 nedfarter, 3 barnområden, Snowpark och Skicross-Arena. Här finns även ett stort utbud av restauranger däribland det arkitektoniska mästerverket Björk – Topprestaurang & Fjällbar. Under sommar/höst är det fjällvandring längs världsberömda Kungsleden, svampplockning och fjällens natur som lockar de flesta besökarna.Genom Hemavan Alpint kan ni enkelt och tryggt hyra ut ert fjällboende och få en intäkt när ni själva inte har möjlighet att njuta av skidåkningen i Hemavan. Som uthyrare hos Hemavan Alpint erbjuds du ett förmånligt avtal och exklusiva erbjudanden däribland 25 % rabatt på säsongspass. Mer information om Hemavan Alpints logiförmedling hittar du här: https://www.hemavantarnaby.com/bo/hyr-ut-ditt-boende/

Området

Allmänt om området

Hemavan Tärnaby med omnejd är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar varav en gondol/telemix, 29 nedfarter, 3 barnområden, Snowpark och Skicross-Arena. Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan. Med världsstjärnor och legender som Ingemar Stenmark och Anja Persson mfl och deras hemmaklubb Tärna IK Fjällvinden, finns alla förutsättningar att inspireras av nedförsåkning för stora och små skidåkare i bra backar. Gillar man längdskidåkning så erbjuder fjällen flera välpreparerade spår och fin turåkning. Det finns över 30 nedfarter, offpist-åkning i Kobåset, heliski samt familjebackar. Här, mitt i de storslagna vidderna hittar du skidåkning när den är som bäst. Under sommar/höst är det fjällvandring längs världsberömda Kungsleden, svampplockning och fjällens natur som lockar de flesta besökarna. I Hemavan Tärnaby är miljön genuin och familjär. Det finns gott om boendealternativ - allt från stugor till hotellboende och du bor alltid i närheten av backarna. I Hemavan Tärnaby finns alla förutsättningar för att din semester ska bli aktiv, rolig och avstressande. Frisk luft har vi gott om och snön räcker till alla.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer som har olika inriktning och bjuder på mat med lokala råvaror. Här erbjuds pizza, dagens lunch och buffér mm. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare.

Kommunikation

Från Umeå tar du bil längs väg E12, cirka 400 km från Umeå. Om du väljer att flyga så landar du på Hemavan Tärnaby Airport mitt i centrala Hemavan.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.