Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Glasögervägen 124

Obbola / Obbola
545 000 kr Accept pris
545 000 kr Accept pris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Glasögervägen 124
 • Område Obbola
 • Pris 545 000 kr Accept pris
 • Tomt 2 202 m²

Stor tomt i Glasögern

Stor tomt med bra läge , ca 80 meter till havet och 150 meter till strand / badstrand. Tomten får bebyggas med 150 m2 i bottenplattan, det ligger utanför detaljplan. Åretomvatten kan anslutas till Glasögerns vattenförening för 40.000 kr., sen 1500kr årligen. Fiberanslutning 20 000. Avgift 3800 per år. Inträde vägavgift 3500kr. Avgift 1500 per år.

Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Flygfoto
Flygfoto
Fasad
Fasad
Flygfoto
Flygfoto
Flygfoto
Flygfoto
Flygfoto
Flygfoto
Glasögervägen 124 glasögervägen 124 obbola umeå obbola
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Fastighetsbeteckning Obbola 22:227
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomtarea 2 202 m²
 • Taxeringsår 2018
 • Summa taxeringsvärde -
 • Pantbrev -
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar -
 • Fullvärdesförsäkrad Ja

Området

Allmänt om området

Obbola, en trivsam ö i Umeälvens delta med ca 2500 boende, ligger ca 1,5 mil söder om Umeå. Ön förbinds till fastlandet via Bergöbron 4 km från Umeås flygplats samt via en drygt 1300 meter lång bro mot Holmsund. Obbola utgör tillsammans med Holmsund kommundelen Holmsund-Obbola. På södra sidan av ön finns en bevakad gäst- och småbåtshamn i Bredvik, som är hemmahamn för Umeå Segelsällskap. Här finns också idrottsföreningen Obbola IK, med sektioner för fotboll, gymnastik, innebandy och skidor. Det manliga fotbollslaget har som bäst legat i division tre. Friluftsbad finns bland annat i Byviken på östra sidan och längst i söder på Vitskärsudden. Obbola har även ett tempererat utebad vid skolan. I närheten finns också den populära utflyktsplatsen Fläse som har en fin badstrand. Fin ny öppnad - multiarenan i Obbola. SCA Arena är unik i sitt slag. En plats för flertalet aktiviteter som styrketräning, trailrunning, längdskidor och boule men med störst tyngd på cykling. På arenan hittas knattebana för de allra minsta, en av Sveriges största dirtparker, helt nya cross countryslingor, arenaplan, teknikområde och bouleplaner. SCA Arena är öppet dygnet runt och är helt gratis för alla. Men det går alldeles utmärkt att stötta projektet genom att bli medlem i Obbola IK.

Närservice

Ica och pizzeria och fiskaffär på "Gamla Salteriet" som ligger i fiskehamnen kan du köpa kalla fisktallrikar, fisksmörgåsar, kaffe, glass och dryck i butiken för att sedan avnjutas på bryggan eller tas med på båten om man så önskar. Här kan du även köpa färsk eller rökt fisk.

Kommunikation

Bra bussförbindelser till Umeå.

Övrigt

Skola från 1-16 år skapar trygghet, då barnen lär kännavarandra och pedagogerna följer eleverna i deras utveckling genom åren. I Obbola finns redan en modern F-9 skola och i Holmsund finns en nyrenoverad F-5 skola samt en nybyggd F-9 skola. En ny förskola med fyra avdelningar på sandviksområdet och en nybyggd förskola med sex avdelningar intill den nya F-9 skolan på storsjöområdet.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.