Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?

Buskuddsvägen 7

RESARÖ / Vaxholm
3 250 000 kr
3 250 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Buskuddsvägen 7
 • Område RESARÖ
 • Pris 3 250 000 kr
 • Tomt 2 014 m²
 • Drift 3 300 kr/år
  Fastighetsavgift/skatt tillkommer
 • Tomttyp Plan trädgårdstomt
 • Övrigt tomt Skafttomt med skyddat och lekvänligt läge

Sjönära villatomt på äng

Sjönära och plan villatomt på skaftväg om 2014 kvm vilket ger den stora byggrätten om 160 kvm byggnadsarea i två plan (320 kvm totalyta), till det tillkommer komplementbyggnader (garage och gäststuga) om 80 kvm. Tomten med sin storlek ger möjlighet till fina ytor för trädgård, lek och spel. Ett natur- och sjönära boende med pendlingsavstånd till Stockholm city. Gångavstånd till förskola, skola, buss och ICA.

Georg Kanegärd Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vaxholm 070-574 40 20
georg.kanegard@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Georg Kanegärd Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vaxholm 070-574 40 20
georg.kanegard@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Buskuddsvägen 7
Buskuddsvägen 7
Helikoptervy
Helikoptervy
Sjönära vid Trälhavet
Sjönära vid Trälhavet
Plan Skafttomt
Plan Skafttomt
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Buskuddsvägen 7 buskuddsvägen 7 resarö vaxholm vaxholm
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Fastighetsbeteckning Överby 29:18
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomtarea 2 014 m²
 • Tomttyp Plan trädgårdstomt
 • Övrig tomt Skafttomt med skyddat och lekvänligt läge
 • Taxeringsår 2018
 • Summa taxeringsvärde 2 016 000 kr
 • Markvärde 2 016 000 kr
 • Pantbrev 100 000 kr
 • Vatten och avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Vaxholm Ytterby GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Vaxholm Överby GA:12 ändamål: Grönområden, Kvartersanläggning, Bad- och/eller båtanläggning, Övrigt Avtalsservitut Båtbrygga Mm Förmån: Avtalsservitut: Anordning För In-Och Utfart,Transport,Vatten Och Spillvatten,Starkström, Tele Och Hushållsavfall, D201700236621:1.1 Last: Avtalsservitut: Båtbrygga Mm, 01-IM4-45/8013.1
 • Planbestämmelser Detaljplan
 • Kostnad för väg/samfällighet 3 300 kr/år
 • Total driftkostnad 3 300 kr/år

  Utöver driftskostnaderna tillkommer:
  Fastighetsavgift 20 160 kr/år
 • Fullvärdesförsäkrad Ja
 • Övrigt Generös detaljplan som tillåter 160 kvm byggnadsarea två plan (totalt 320 kvm) samt komplementbyggnader om 80 kvm (fristående garage och gästhus). Ett natur- och sjönära boende med pendlingsavstånd till Stockholm. Gångavstånd till förskola, skola, buss och ICA. Kommunalt VA: finns i gatan och anslutningsavgift c:a 360.000:-. För mer information Roslagsvatten 08-540 835 00, info@roslagsvatten.se, www:roslagsvatten.se Elanslutning: finns i gatan och anslutningsavgift E.ON c:a 36.250:- för säkring upp till 25 Ampere. För mer information E:ON 0771- 37 70 00, elanslutning@eon.se www:eon.se Fiber Open Infra (Svensk Infrastruktur) finns i gatan och anslutningsavgift c:a 32.000:-. För mer information 010-492 71 00, kundjanst @openfria.com, www:openinfr.com För ytterligare information se www.vaxholm.se. 08-541 708 00, kansliet@vaxholm.se Detaljplan 366 https://www.vaxholm.se/externwebb-startsida/bygga-bo-och-miljo/planarbete/detaljplaner/gallande-detaljplaner/dp-366---buskudden.html

Området

Allmänt om området

Natursköna Resarö med centralt läge i skärgården ligger ca 30 km från Stockholm city med bilväg och broförbindelse. Blandad permanent och fritidsbebyggelse med tennisbanor. Promenadavstånd till buss med direktlinje till Östra station och Humlegården. Ett naturnära boende med möjlighet till ett rikt båt- och badliv. Paviljongen är Resarös naturliga samlingsplats - här välkomnas våren på valborg, Resarös årliga cykelfest inleder sommaren och vi reser midsommarstången i ett traditionellt midsommarfirande. På somrarna kan du utöva Yoga och delta på grannkvällar. Utbudet är stort och vi vill göra det ännu större. Paviljongen är till för alla och vi vill uppmuntra till att den används, vill du anordna en vinprovning eller kräftskiva, kanske dra igång gemensam träning eller har andra bra idéer så tveka inte att kontakta Resarö Paviljongsförening!

Närservice

Nära till Vaxholms centrum med ett rikligt utbud av servicebutiker och restauranger. Arninge Centrum med bland annat flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och byggvaruhus hittar ni cirka 15 minuter med bil.

Kommunikation

Goda kommunikationer från Engarn runt om hela Resarö samt även mot Vaxholm och Stockholm City med buss 670. Resan tar ca 24 minuter. Här ansluter tunnelbanans röda linje för vidare färd in till Stockholm C. Med direktbuss når du centrala Stockholm på ca 35 min. Alternativet för pendlande är även en tur med Vaxholmsbåten som tar lika lång tid till centrala Stockholm, alltså ca 40 min.

Övrigt

Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret, Förskolan Båten, Förskolan Lekhagen, Lägerhöjdens förskola, Förskolan Äppelgården, Rindö förskola, Ytterby förskola, Överby förskola. I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola är en F-6-skola, Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola. Söderfjärdsskolan är en F-6-skola. Vaxö skola är en F-6 skola. Montessoriskolan Vaxholm är en friskola där vi har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.