Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Turkiet

Adress Borgmästaregatan 23 43241 Varberg
Telefon 0731-521311

Turkiet

Visste du att tusentals européer har köpt fastighet längs Turkiets kust de senaste åren, vilket har visat sig vara smarta investeringar. Om du letar efter en semesterbostad och senare vid pensioneringen ett hem i solen är Turkiet en oslagbar plats. Sedan marknaden för utländska köpare öppnade i juli 2003 har de varit stor ökning och stark efterfrågan på att köpa fastigheter i Turkiet.

Här finns de aktiviteter för alla åldrar, intressant historia, naturens skönhet, ett varmt klimat och mycket god mat. Här kan du kan golfa, cykla och vandra i bergen. Segla, dyka och simma i de turkosblå Medelhavet eller bara göra ingenting och njuta av livet i ett behagligt klimat året runt.

 

Såld på hus - utomlands med  Mäklarringen Turkiet. 

Funderar du på att köpa bostad i Turkiet? Få inspiration och information om Turkiet och om hur du köper bostäder utomlands i detta avsnitt av Såld på hus. I detta program tar Caroline Norrby med sig två mäklarpar till det populära resmålet Alanya på Turkiets Medelhavskust. Vi besöker även Bodrum på Turkiets västra kust. Ni får också träffa Eva och hennes dotter Therese som får hjälp att hitta sitt drömboende i den turkiska kuststaden Side.

Blev du sugen på att köpa bostad i Turkiet efter att ha sett när Såld på hus besökte landet?
Här berättar mäklaren Marita Bergman från Mäklarringen Turkiet vad du ska tänka på vid bostadsköp där. 

Klicka här för att titta på programmet i TV4 play

Jag är din säljare i Turkiet

Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Turkiet 0731-52 13 11

Hitta till oss

Adress Borgmästaregatan 23 43241 Varberg
Telefon 0731-521311

Fri värdering