Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Vi är din mäklare i Tyresö

Fri värdering

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående.

Adress Vendelsövägen 79 135 53 Tyresö
Telefon 08-712 27 00

Mäklarringen Tyresö

Söker du en erfaren mäklare med hög service?

Välkommen till Mäklarringen i Tyresö!

Funderar du på att sälja bostad? Då kan det vara bra att anlita någon som känner till området. Vi på Mäklarringen är till för dig som ställer höga krav på din fastighetsmäklare.

Vi är din fastighetsmäklare i Tyresö. Som en av Sveriges största mäklarkedjor kan vi erbjuda dig service av högsta klass. Med vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg under hela processen.

Vår regel är att aldrig tumma på kvaliteten i mäklaruppdraget och vi vänder oss till dig som uppskattar en fastighetsmäklare som bygger sin verksamhet på kunskap och hög service. Vi vill att du ska vara riktigt nöjd efter avslutad affär.

 

 

Vem vill inte bo nära skön natur och härligt hav? Om du bor i Tyresö har du chans till allt det – och lite till. Samtidigt har du även närheten till innerstadens puls. Det finns många mysiga ställen i Tyresö, som till exempel Tyresö slott, stadsdelen Trollbäcken och Tyresta nationalpark som är ett riktigt fint naturreservat. 

Mäklare med god kännedom om Tyresö

Våra mäklare är alla bosatta i Tyresö och har god lokalkännedom om ditt område. Åren har givit oss goda kunskaper i allt från försäljning och marknadsföring till juridik, byggnads- och skattefrågor.

I Tyresö kan du ta både bilen och bussen till stan. Det tar inte mer än en kvart. Dessutom finns det en del färjor att variera ditt resande med. Barnfamiljer som flyttar till nytt bostadsområde sätter skolor och barnomsorg högt upp på prioriteringslistan. I Tyresö hittar du allt från förskola och grundskola till gymnasieskola. Dessutom finns det ett rikt utbud av restauranger och affärer.

Vi sköter försäljningar av villor, radhus, bostadsrättslägenheter och fritidshus här i Tyresö och på öarna i södra skärgården från Nämdö i norr till Torö i söder.

Du hittar oss på Vendelsövägen 79 i Trollbäcken/ Södergården, precis bredvid Shells bensinstation.

Välkommen att kontakta oss på 08-712 27 00.

 


Vi är dina mäklare i Tyresö

Inger Berg Reg Fastighetsmäklare Tyresö 070-663 25 80
Lennart Bogenkrans Reg Fastighetsmäklare Tyresö 0708-695 427
Joakim Elf Reg Fastighetsmäklare Tyresö 070-637 28 92

Hitta till oss

Adress Vendelsövägen 79 135 53 Tyresö
Telefon 08-712 27 00

Fri värdering

Fri värdering