Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nya kontorsägare till Mäklarringen Hägersten och Huddinge

Michel Citgez och Johannes Shagian tar över Mäklarringens kontor för Hägersten och Huddinge. De nya ägarna besitter stor lokalkännedom och är erfarna entreprenörer.

– Vi är födda och uppväxta i Söderort. Detta var det självklara valet, säger Johannes Shagian.

Sedan den 1 november leds Mäklarringens kontor för distrikten Hägersten och Huddinge av nya ägare. Med Michel Citgez och Johannes Shagian, båda födda och uppvuxna i Söderort, garanteras en fortsatt stark lokalkännedom och känsla för genuina kundkontakter.

– Mäklarringen har ambitionen att vara bäst på det man gör och inte störst. Här är varje bostadsaffär unik. Den här inställningen passar också mig och Michel. Mäklarringen har en otroligt familjär känsla där hjärta och resultat genomsyrar det dagliga arbetet, säger Johannes Shagian.

Område med potential

Mäklarringens kontor för Hägersten och Huddinge är det enda lokala mäklarkontoret i Västertorp och ligger på Störtloppsvägen i hjärtat av Hägersten. Kontoret besitter många års erfarenhet och har en lång historia av nöjda och återkommande kunder. Michel Citgez och Johannes Shagian har tidigare drivit restauranger och nattklubbar och har lång erfarenhet av försäljning och service. Michel Citges har även arbetat som anställd mäklare på Mäklarringen Farsta/Bandhagen.

– Hägersten och Huddinge är ett otroligt spännande område som är under tillväxt. Det händer mycket i båda distrikten. Här finns en spännande mix av allt från sekelskifteshus till lägenheter från 1930- och 40-talet. Området har en enorm potential och det byggs för fullt, säger Michel Citgez.

Nära och personligt

Den operativa ledningen på Mäklarringens huvudkontor ser ett starkt tillskott i de nya ägarna.

– Vi lever i en tid då kontakter och affärer mellan människor blir allt mer anonyma. Det gäller också vår bransch. Därför vill vi att Mäklarringen ska stå för ett personligare och närmare alternativ. Michel Citgez och Johannes Shagian delar den här inställningen och vi hälsar dem välkomna till Mäklarringen, säger Eva Lundqvist.

Mäklarringen Hägersten

Mäklarringen Huddinge

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.