Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nya kontorsägare till Mäklarringen Haninge

Nya ägare till Mäklarringens kontor i natursköna Haninge

Allt fler efterfrågar bostäder i familjevänliga Haninge. Sedan den första juni har Mäklarringens kontor i Haninge tagits över av de erfarna mäklarna Frances Rose och Roger Engblom. I kommunen finns fortfarande ett stort utbud av prisvärda bostäder.

– Mäklarringen är väldigt glada över att knyta till oss respekterade mäklare i en så snabbväxande och attraktiv kommun som Haninge, säger Eva Lundqvist, Operativ chef Mäklarringen.

En knapp halvtimmes bilresa söder om Stockholm ligger natursköna Haninge. Med sin närhet till skärgården och de goda förbindelserna har kommunen länge varit en eftertraktad bostadsort. Under de senaste åren har intresset vuxit sig ännu starkare i takt med den stora nyproduktionen av fastigheter. Nu blir det lättare för bostadsintressenter att hitta sin drömbostad i kommunen – den första juni är det nya ägare till Mäklarringens kontor på Runstensvägen 6 i stadsdelen Handen. Nyblivna kontorsägare är de erfarna mäklarna Frances Rose och Roger Engholm.

– Tillsammans har vi jobbat som mäklare i Haninge i nästan 35 år, så vi kan marknaden här väldigt bra. Under de senaste sex åren har vi arbetat tillsammans och nu kände vi att det var dags att ta nästa steg och öppna ett eget kontor. Vi har haft väldigt många nöjda kunder genom åren, så vi hoppas att våra namn kommer bidra till att bygga en framgångsrik verksamheten, säger Frances Rose.

Naturnära familjeidyll

Med Rudan och det vackra naturreservatet Tyresta runt hörnet är Haninge en populär tillflyktsort för de som uppskattar att vandra i det fria. I kombination med det stora utbudet av grönområden i tätorten, de många skolorna och närheten till centrala Stockholm har kommunen under senare år framför allt lockat barnfamiljer. Dessutom är Haninge prismässigt billigare jämfört med närliggande kommuner. Roger Engblom tror att intresset kommer att hålla i sig och ser med tillförsikt på den lokala bostadsmarknadens framtid.

– Med tanke på att den otroligt härliga naturen bara två och en halv mil från centrala Stockholm så är det inte konstigt att bostäder i Haninge har blivit så efterfrågade. Vi ser med förväntan fram emot det kommande åren och är glada över att jobba med en så respekterad mäklarkedja som Mäklarringen, säger Roger Engblom.

För mer information kontakta:

Eva Lundqvist , Pressansvarig, 070-260 28 64, eva.lundqvist@maklarringen.se

Frances Rose, Kontorsägare Mäklarringen Haninge, 0709-63 80 03, frances.rose@maklarringen.se 

Roger Engblom, Kontorsägare Mäklarringen Haninge, 0709-63 80 01, roger.engblom@maklarringen.se 

 

 

 

Mäklarringen Haninge

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.