Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Köp bostad på populära Kap Verde

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi är dina kunniga mäklare utomlands. Vi hjälper dig hitta just din bostad utomlands och går igenom lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just din drömbostad utomlands!

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Adress Helsingborg vid mötesbokning 252 79 Helsingborg
Telefon +46 73 369 0606

Nu är det köpläge!

Träffa oss på Nordens största mässa om utlandsboende.


Anmäl dig till ett av våra kommande event

Mäklarringen Kap Verde

Mäklarringen Kap Verde är först i Sverige med att erbjuda skandinaver bostäder i området med unik investeringsmodell.  Vi erbjuder Hotellrum, hotell-lägenheter och villor som alla ligger i 5-stjärniga all-inclusive resorts direkt på stranden. Investera i något av våra befintliga resorts på ön Sal eller tag chansen och investera i det nya projektet White Sands på ön Boa Vista som står klart Oktober 2019 med en helt fantastisk investeringsmodell. Investeringsmodellen innefattar at man köper ett hotellrum, hotell-lägenhet eller en villa enligt modellen ”hotell management”. Köpare erbjuds att nyttja hotellrummet 5 veckor per år och resten hyrs ut av hotellet med garanterad avkastning.

Garanterad avkastning

Projektet Boa Vista har just nu ca 130 bostäder kvar med en garanterad avkastning om 7 % årligen på hela bostadens köpesumma. I pipeline finns 6 nya resort med bland annat stora namn som Radisson SAS och Hilton Hotels som står redo att driva dessa. Upp mot 3000 bostäder kommer att finnas tillgängliga framöver.

Sommar året om

Det finns stora fördelar med Kap Verde, självklart är vädret en av de största med sommar och 24-28c året om då man ligger på samma breddgrad som de karibiska länderna. Dessutom är Kap Verde en väldigt stabil demokrati med många Europiska influenser. Vidare består Kap Verde av olika öar som alla har sin speciella karaktär, exempelvis är ön Santo Antão fylld av gröna dalar och berg medan ön Boa Vista har fantastisk utsikt och är relativt platt till karaktären. Kap Verde kan jämföras med Gran Canaria för 25 år sedan, med andra ord finns goda framtidsutsikter. Nu är det verkligen läge att investera i detta paradis.

Ni kommer i kontakt med Mäklarringen Kap Verde på telefonnummer +46 73 369 06 06 eller maila till kapverde@maklarringen.se

Välkommen till Mäklarringen Kap Verde!


Vi är dina säljare på Kap Verde

Teresia Eklund Kontorsägare Mäklarringen Kap Verde 073-369 06 06
teresia.eklund@maklarringen.se Skicka E-post
Daniel Lundström Kontorsägare Mäklarringen Kap Verde 070-620 95 11
daniel.lundstrom@maklarringen.se Skicka E-post

Hitta till oss

5 mest klickade bostäderna på Kap Verde

Köp bostad på populära Kap Verde Mäklarringen +46 73 369 0606 kapverde@maklarringen.se 0
Adress Helsingborg vid mötesbokning 252 79 Helsingborg
Telefon +46 73 369 0606

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.