Mäklarringen Nice

Nice – franska Rivierans huvudort vid änglarnas vik, Baie des Anges

Nice är franska rivierans självklara huvudort och ligger vackert placerad vid änglarnas vik, Baie des Anges. Förutom alla härliga bostäder hittar du fler muséer, gallerior och hotell här än i någon annan stad utanför Paris. Att köpa bostad utomlands ger dig allt du saknar i Sverige. Och lite till.

Nice är med sina 400 000 invånare Frankrikes femte största stad. Det rika kulturutbudet kombinerat med en känsla av glamour gör Nice till en av Frankrikes kulturellt sett mest värdefulla städer och en bidragande orsak till att många köper bostad i Nice.

Bo granne med havet

Frankrike och dess riviera är bland annat förknippat med god mat och fantastiska viner, vackert språk, sofistikerad kultur och livsnjutning i största allmänhet. Här omsveps du av precis allt som den franska härligheten har att bjuda på. Du promenerar i det härliga medelhavsklimatet längs en av världens vackraste och mest kända strandpromenader, Promenade des Anglais, känner doften från havet och njuter av mat och dryck som kommer att fastna i ditt gastronomiska minne för en väldigt lång tid framöver.

Vi är din hjälp i Nice

I Nice solar du, badar, besöker sevärdheter och tar del av ett fantastiskt nöjesliv. Staden har också gjort sig känd som värd för ett antal internationella evenemang inom kultur och sport. Här spenderar du tid på shopping som du inte hittar på hemmaplan. Du gör precis så mycket – eller lite – som du själv vill. I Nice lever du och mår gott – och bor bra!

Det är Mäklarringen Nice du vänder dig till när du vill köpa eller sälja en bostad i den franska rivierans huvudstad.

Varmt välkommen att besöka Immo.terrasse.com/Mäklarringen Nice på 54 rue de France, 06000 i Nice eller ring oss på telefonnummer +46703469372.


Våra objekt i Nice

Vi är dina mäklare i Nice

Paul Holmgren
Paul Holmgren
KontorschefTel 070 - 346 93 72

Om Mäklarringen Nice

Mäklarringen Nice hjälper våra kunder att sälja och köpa fastigheter inom Nice och angränsande närområden. Då själva överförandet av äganderätten av en bostad går via en ”notaire” (jurist som är specialiserad på fastighets- och familjerätt) kan vi givetvis rekommendera en bra sådan.

Vid behov av renovering av er fastighet kan vi genom den kunskap och erfarenhet vi har inom detta även hjälpa er med att förmedla byggtjänster, så att en kvalitetsmedveten och kostnadseffektiv ombyggnad eller renovering kan genomföras inom avtalad tid.

Om tankar finns att hyra ut er nya bostad kan vi även rekommendera bra lokal (engelsktalande) och uthyrningsservice (städning, meet & greet etc).

Mer om Nice och franska rivieran

Efter mindre än tre timmars flygresa från Stockholm till Nice internationella flygplats är man nere på Franska Rivieran, med sin hisnande vackra kustlinje, inspirerande landskap och glamorösa soldränkta orter. Nice flygplats har mycket bra förbindelser till världen och har utökats för att möta den höga efterfrågan av lågprisflygbolag.

Kuststräckan i Nice var en av de första moderna turistorterna i Europa. Den blev en vinter kurort för den brittiska överklassen i slutet av 1800-talet. Den franska Rivieran har sedan dess med sina 120 km kust blivit känd för sitt exceptionella mikroklimat, vilket i hög grad har bidragit till det globala goda ryktet. I Côte d'Azur kan man avnjuta nästan 300 soldagar om året.

Nice, den franska Rivieran har genom åren utvecklats till att bli en av de mest eftertraktade andra hems platserna i världen. Det är därför inte någon överraskning att den franska Rivieran är en topplats för fastighetsinvesteringar. Fastigheter på den franska Rivieran har alltid varit en god investering. Många förvånas positivt över att priserna i området är lägre än andra europeiska regioner som inte nödvändigtvis är på kusten och man kan inte låta bli att undrar över vad folk väntar på!

Förutom det rika kulturutbudet hur många platser kan erbjuda härliga stränder och dryga timmen från kusten 14 skidorter…eller kanske spela golf på någon av de dryga 20-talet golfbanor som finns inom regionen.

.

Behöver du bolån för bostadsköp utomlands?

Söderberg & Partners Bolån kan hjälpa dig som köper en bostad i Spanien eller Portugal att få ett bolån i en lokal bank, tack vare samarbetspartnern Habeno.

Läs mer om hur du kommer i kontakt med oss

Boneo

Hitta ditt nästa boende, först! Vi samlar kommande bostäder på ett ställe. Få pushnotiser direkt i mobilen så fort en bostad matchar din bevakning.

Gå till Boneos hemsida

Mäklarringen Nice

54 Rue de France, NiceTel +46703469372
Maila kontoret