Mäklarringen Valencia

En orörd pärla med en blomstrande kultur

Välkommen till vackra Valencia – den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare.

Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som ”las Fallas” och ”la Tomatina”. Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och dans på strandklubbarna ända fram på småtimmarna. Runtom Valencia finns vackra internationella områden med mycket prisvärda villor och lägenheter.

Ta tåget till Valencias hjärta

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter. Har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av en imponerande arkitektur, där det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv.

Valencia har många traditionella saluhallar som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central, som är öppen alla dagar förutom söndagar. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.

El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i. En stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer.

Grönskande parker och tusentals djur

Utanför gamla stan slingrar sig den nio kilometer långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanografic samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.

Ungefär tio minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens stränder med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du än besöker stranden – här får du alltid plats. Och du börjar säkert förstå varför många vill köpa bostad i Valencia.

Vi är din mäklare i Valencia

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Mäklarringen i Valencia. Fråga oss också om hjälp av uthyrning av din fastighet, om property management, renoveringsobjekt, kommersiella fastigheter, tomter för att bygga ditt drömhus med mera, vi har de bästa kontakterna för att hjälpa dig vidare. Du når oss på valencia@maklarringen.se

Varmt välkommen till Mäklarringen i Valencia!

Våra objekt i Valencia

EL PLA DEL REAL, VALENCIA
Ta chansen: Förvärva Harmony Lounge Bar i livliga Valencia!210 000 €
290 m²
GOLF PLAYA OLIVA NOVA
Nyproduktion
Moderna nybyggda villor.624 100 €
3 rum
GOLF PLAYA OLIVA NOVA II
Golf & strand380 275 €
3 rum
Calle Juan Llorens
Lägenhet med terrass och pool i centrala Valencia350 000 €
3 rum·102 m²
Ruzafa Valencia
Charmig och rymlig takvåning i hjärtat av Valencia327 000 €
3 rum·82 m²
Fastighet med fullständig renovering till salu i Montolivet
Fastighet med fullständig renovering till salu i Montolivet230 000 €
3 rum·86 m²

Vi är dina mäklare i Valencia

Behöver du bolån för bostadsköp utomlands?

Söderberg & Partners Bolån kan hjälpa dig som köper en bostad i Spanien eller Portugal att få ett bolån i en lokal bank, tack vare samarbetspartnern Habeno.

Läs mer om hur du kommer i kontakt med oss

Boneo

Hitta ditt nästa boende, först! Vi samlar kommande bostäder på ett ställe. Få pushnotiser direkt i mobilen så fort en bostad matchar din bevakning.

Gå till Boneos hemsida

Mäklarringen Valencia

Calle Pintor Sorolla 4, Calpe, EspañaTel 070-250 11 92
Maila kontoret